Contactinformatie

Lisette Willems
Stegerweg 29
3660 Opglabbeek (Oudsbergen)

Voor vrijblijvende informatie over behandelingen en prijzen kan je me contacteren op het nr 0498/20.79.45 of mailen naar info@leveninevenwicht.com

Routeplanner

 Algemene voorwaarden bij annulatie van gemaakte afspraak.              

  1. Indien een individuele afspraak gemaakt voor gesprekstherapie / polariteitsmeting Yin-Yang met voedingsadvies/ healing/ Quantum-Touch/ voetreflex/ SoulKey therapie, meer dan 48 uren op voorhand geannuleerd wordt is geen schadevergoeding verschuldigd. Indien een afspraak minder dan 48 uren op voorhand geannuleerd wordt, is een schadevergoeding verschuldigd, afhankelijk van de tijd die voor deze afspraak werd ingepland, aan het tarief van €40,00/uur.
  2. Voor massages geldt een forfaitaire schadevergoeding van €70,00 per sessie.

Wanneer je in geval van overmacht je individueel gemaakte afspraak niet kan nakomen worden er enkel kosten aangerekend indien er geen nieuwe afspraak wordt gemaakt.

  1. Bij een workshop, meditatie op het adres Stegerweg 29 te 3660 Oudsbergen, geldt de annulatie bij 5 werkdagen vooraf kosteloos, 48 uur bij aanvang van de workshop geldt 50% van het verschuldigd bedrag, bij binnen 24 uur voor aanvang geldt 100% van het verschuldigd bedrag. Bij tijdige annulatie zal afhankelijk van wanneer de annulatie plaatsvond 50% tot 100% van het bedrag worden teruggestort.

Wanneer je op de afgesproken datum niet deelneemt aan een workshop/meditatie behoud ik, Lisette Willems, mij het recht voor 100% van het afgesproken totaalbedrag van rechtswege op te eisen ten titel van schadevergoeding. Bij niet deelname van een meditatie kan een mooie opname van de meditatie bekomen worden.

  1. Bij een workshop op verplaatsing kan enkel de annulatie schriftelijk aanvaard worden. Tot 5 werkdagen voor de lezing/workshop/meditatie kan er kosteloos geannuleerd worden. Bij annulatie na deze periode behoud ik, Lisette Willems, mij het recht voor 100% van het afgesproken totaalbedrag (excl. transportkosten) van rechtswege op te eisen ten titel van schadevergoeding.

Annulaties gedaan tijdens het weekend worden pas geregistreerd na het weekend.

 5. Bij een bestelling van bach-bloesemremedies (die steeds op maat bereid wordt) wordt de remedie pas verstuurd na betaling. Na bereiding / verzending kan de bestelling noch geannuleerd noch teruggestuurd worden.

De overige algemene voorwaarden vind je terug helemaal onderaan op deze pagina.