RELAXATIE

Handreflexologie

Handreflexologie

Een ontspannende handmassage heeft een positief effect op het hele lichaam. Van voetreflexologie hebben we allemaal weleens gehoord. Minder bekend, maar daarom niet per se minder bemind, is handreflexologie: een krachtige, helende techniek die verrassend snel tot resultaten kan leiden.
Want net als onze voeten, oren en ogen fungeren ook onze handen als spiegels van ons lichaam.

Handreflexologie is een massagevorm die de ontspanning, vitaliteit en gezondheid van het hele lichaam bevordert.Via reflexpunten op de handen stimuleer en harmoniseer je alle organen en lichaamsdelen.

Wanneer de handen gemasseerd worden, en met name die delen van de hand waarin zich via een bepaald pijnlijk punt een blokkade openbaart, wordt de bloedcirculatie in de hand en bij het corresponderende orgaan gestimuleerd of bij overdreven activiteit net tot rust gebracht, waardoor de doorstroming verbetert. Hierdoor wordt er balans gecreëerd in de verstoorde organen en worden afvalstoffen geëlimineerd. Via een handmassage wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Een handmassage schept gemakkelijk contact en verbinding en is makkelijk toepasbaar.
Men hoeft geen klachten te hebben om van deze weldaad te profiteren.

Regelmatig worden er workshops georganiseerd. De data vind je terug bij de workshops. Voel je welkom.