Leven in evenwicht

Voeding

Polariteitsmeting Yin-Yang

Met een polariteitstoestel (dokter Marc Elsen) wordt de energie (polariteit) in je lichaam gemeten. Indien je polariteit uit evenwicht is, kunnen er blokkades ontstaan in je energiestroom waardoor je mentale en/of fysieke conditie verstoord wordt en je allerlei klachten kan ervaren.

Voedingsadvies Yin-Yang

Uit het resultaat van bovenstaande meting blijkt welke energie op dat moment je lichaam uit balans brengt. Aan de hand van een op jouw persoon afgestemd yin of yang dieet kan je in enkele weken op een eenvoudige manier je balans herstellen.

Verantwoord afslanken

Ben je het moe om elke lente de overtollige kilo’s weg te werken met het zoveelste dieet?  Laat je dan begeleiden om voor eens en voor altijd je eetpatroon op een gezonde, verantwoorde manier aan te passen zodat het lichaam alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een evenwichtige spiermassa en een goede vetverbranding. Bij het opstellen van het dieet wordt er steeds rekening gehouden met de polariteit van het lichaam (yin-yang). Dit is belangrijk omdat we zo het emotionele en lichamelijke evenwicht kunnen behouden en op een gezonde manier kunnen afslanken.