KLACHTENBEHANDELING

Quantum-Touch 

Quantum-Touch therapie

 

Quantum-Touch is een methode van genezing met energie die gebruik maakt van de principes van resonantie en afstemming (entrainment) om genezing te bevorderen. Als therapeut focus ik me op het versterken van de levenskrachtenergie (Chi, Manna, Prana of Ki genoemd) in combinatie met verschillende ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen.

Momenteel zijn er maar enkele gecertificeerde quantum-touch therapeuten in Limburg.
Via onderstaande link kan je een kijkje nemen op de therapeuten website:
www.quantumtouch.comKlik op het tabblad practitioners. Vervolgens selecteer je, bij select country, Belgium. Als je dan regio Limburg selecteert kom je er op uit.

De grondlegger van Quantum-Touch is Richard Gordon. Als de beoefenaar van Quantum-Touch een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op een gebied met pijn of ontsteking dan zorgt hij/zij op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door energie. Alles in onze wereld trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich op elkaar af te stemmen. Over het algemeen zal de lage trilling toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Quantum-Touch gebruikt resonantie en afstemming om het helen te vergemakkelijken. Men verandert de trilling waardoor een hoog niveau van energie gecreëerd wordt. Als dat energieveld door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die het noodzakelijk acht om te genezen.

Wat ziin de effecten van Quantum-Touch?

1. Snelle en diepgaande vermindering van pijn:
Quantum-Touch kan helpen bij :

  • Pijn/ontstekingen
  • Gewrichtsklachten
  • Migraine
  • Verkeerde lichaamshouding
  • Emoties
  • Schouder/rug/nekklachten

2. Versnelling van het genezingsproces:

Het lichaam heeft een onvoorstelbare mogelijkheid om zichzelf te genezen en Quantum-Touch helpt om dit proces de activeren. We zouden enorme lange lijst kunnen samenstellen over alle ziektes, afwijkingen en condities waarbij de behandeling met Quantum-Touch geholpen heeft. Er zijn talloze verhalen van Quantum-Touch therapeuten over verbetering in lichamelijk en geestelijke condities bij o.a. kanker, infecties, post traumatisch stress syndroom, leverproblemen, oogproblemen, scoliose en nog veel meer. Het lichaam kan zichzelf genezen en Quantum-Touch versnelt dit proces.

3. Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand:

Het uitlijnen van botten en wervels zodat ze weer in hun oorspronkelijke, bedoelde stand kunnen komen
Er is één ding waarin Quantum-Touch verschilt van vele andere technieken en dat is dat we het lichaam mee kunnen helpen om zich “uit te lijnen” en botten en wervels de kans te geven om hun oorspronkelijke, gewenste stand weer in te nemen.

4. Ontstekingen die ontstaan na verwondingen zijn snel te genezen:

Quantum –Touch werkt geweldig na operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen.
De quantum-touch therapeut zorgt voor een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie op een gebied met pijn of ontsteking hierdoor gaat de ontvanger zijn/haar trillingsveld resoneren en afstellen waardoor het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd en healing mogelijk wordt.

5. Uitstekende resultaten met baby’s, dieren en mensen onder algehele narcose:

In Pennsylvania heeft een onderzoek uitgewezen dat het gasgehalte in bloed uit de longen positief veranderde als de patiënt gedurende de operatie een QT behandeling onderging. Ook bij de behandeling van baby’s en dieren zijn de resultaten altijd positief.

6. Emotionele en psychologische condities reageren goed op Quantum-Touch:

Paniekaanvallen verdwijnen meestal snel met een Quantum-Touch behandeling en ik heb verhalen gehoord dat Quantum-Touch goede resultaten heeft gegeven bij MPD (meerdere persoonlijkheden stoornis) en bij OCD (stoornis waarbij de kwaliteit van het leven in aanzienlijke mate wordt aangetast door angst, dwanggedachten en dwanghandelingen).
Levenskrachtenergie kan ervoor zorgen dat je emotioneel in balans komt en het zorgt vaak voor snelle en krachtig veranderingen in emotionele storingen. Vaak is iemand die erg pijnlijke emoties ervaart binnen 15-30 minuten weer in balans.

7. Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering:

Binnen 2-7 minuten beginnen de meeste mensen met hun ogen te draaien, vooral tijdens een behandeling van het hoofd, terwijl ze liggen. Ze voelen zich vaak erg ontspannen, alsof ze in slaap vallen. Ik heb gehoord dat er in de psychologie literatuur gezegd wordt dat er niets is waardoor mensen zó snel in slaap kunnen vallen, behalve misschien als ze zwaar depressief zijn of na het toedienen van een narcose. Veel mensen hebben het gevoel alsof ze supersnel in de diepste meditatie ooit belanden. Anderen kunnen, na een Quantum-Touch behandeling eindelijk voorstellen wat meditatie betekent!

8. Afstandsbehandelingen:

Ook behandelingen op afstand met Quantum-Touch werken fantastisch zelfs als de mensen zich niet eens bewust zijn van het feit dat er iemand met hen bezig is.

9. Herstel van gedeformeerde of gebroken botten:

Dominee White squirrel had een heftig ongeluk meegemaakt en hield daar een gebogen dijbeen aan over. Haar dokter wilde het bot opnieuw breken en zetten. Gelukkig bleek dat niet nodig: na een QT behandeling was het bijbeen weer recht en had hij er absoluut geen last meer van. Soms zie je zelfs spontaan herstel van gebroken botten. Zelfs schedelbeenderen kunnen hun oorspronkelijke plek weer innemen. Eigenlijk zouden alle pasgeboren baby’s een QT behandeling moeten ondergaan om de negatieve effecten van de geboorte teniet te doen.