Leven in evenwicht

Getuigenissen

Welkom op mijn forum. Indien je een nieuwe reactie wil toevoegen klik dan onderaan op deze pagina op “reactie plaatsen”.

Op 20/05/2011 heb ik een computercrash gehad. Hierbij gingen verschillende reacties verloren. Een deel van de reacties heb ik kunnen terugzetten op 27/05/2011.

57 Reacties

 1. Olaf

  Via een Social Deal-bon kwam ik hier terecht voor een voetreflexologiebehandeling. Niettegenstaande de uiterste geldigheidsdatum van de bon reeds lang voorbij was door de eerste corona-lockdown mocht ik toch nog komen, mooi!
  Je wordt op een zeer rustgevende en vriendelijke manier ontvangen en behandeld.
  Na enkele ogenblikken mijn voeten te hebben bekeken en gevoeld vertelde Lisette mij dingen over mezelf die klopten, hoewel ze me nog nooit ontmoet had, opmerkelijk vond ik dat.
  De behandeling zelf was zalig en weldoend en werd met respect voor de covid 19-veiligheidsregels uitgevoerd.
  Aan te raden voor iedereen die buiten een relaxerende voetmassage ook een rustig gesprek kan waarderen.

  Antwoord
 2. Chris

  Lieve Lisette, ik ben ontzettend dankbaar voor de Soul Key sessie van verleden week. Het is een wonderlijke reis geweest door vorige levens. Ik heb antwoorden en inzichten ontvangen. Ik heb mijn sterrenfamilie ontmoet en wat was dat een ontroerend weerzien…Het is alsof ik nu naar de omstandigheden in mijn leven kan kijken door de ogen van de ziel. Ik voel me meer in balans ook in uitdagende situaties. De deur naar mijn heldervoelendheid is terug open. Ik krijg veel signalen en tekenen die mij leiden naar antwoorden op vragen die ik zelfs nog niet heb gesteld. Maar waarbij het thema wel van toepassing is op het huidige moment. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat evolueren en wat er nog allemaal gaat gebeuren.

  Antwoord
 3. Rit Peeraer

  Goeiemorgen lieve Lisette!
  Een gevoel van enorme dankbaarheid
  en liefde doorstroomt mijn gedachten en gevoelens… mijn hele zijn…zooo dankbaar voor wat ik gisteren bij jou mocht beleven!
  De mooie ontmoetingen …het liefdevol weerzien van mijn vader met onze blijvende innige verbondenheid… het weerzien van mijn zus, waarbij we zoveel konden loslaten en “ houden van “ ons blijvend verbindt…
  de speciale “ reis” waarbij min ziel volledig gedesoriënteerd was … vroeger met zelfs verlies van mijn gezin(?) in verbinding met mijn huidige desoriëntatie… mijn weg kwijt!Zoo gelukkig nu dat ik dit heb kunnen loslaten dankzij jou!
  Ik was gisteren heel moe… vlug in slaap gevallen en mogen genieten van een heerlijke nachtrust tot nu toe… vrij van desoriënterende dromen …kan mij zelfs geen droom herinneringen!
  Wat een hemels gevoel!
  Dank je… dank je… dank je… lieve licht!
  Bij de verwerking nu komen wel vele vragen… gevoelens en ervaringen die ik moeilijk te vatten zijn voor me!
  Hoop er met jou een gesprek voor te kunnen plannen…ook voor zoveel dat nu op mijn pad komt en verheldering vraagt.
  Ik kijk ook uit naar een volgende SoulKey sessie, waarbij ik misschien een nog diepere zielservaring beleef… was ik nu dikwijls op “ onderbewust niveau?”
  Geniet van je heerlijke meditatie vandaag, Lisette! Neem je me mee? Volgende life-meditatie op zaterdag
  hoop ik op een mogelijk plaatsje!
  Mijn dankbaarheid en liefde reikt verder dan woorden kunnen uitdrukken!
  Een hemels geschenk om jou telkens te mogen ontmoeten in liefdevolle verbinding!
  Ik zie jou graag!
  ❤️?? Namasté!… en tot vlug hopelijk!
  Een afspraak maken? ❤️

  Antwoord
 4. Marleen

  Lisette heeft me al vaak voor mijn nek – en schouderklachten met quantum touch behandeld. Hierdoor kan ik vaak weken zonder pijn en duizeligheid weer normaal functioneren en terug genieten van leuke dingen.
  Ze heeft me zelfs met quantum touch vanop afstand behandeld. Ik was toen op vakantie in Engeland en had heel veel last van draainissen en misselijkheid. Ongeveer 30 minuten na de behandeling waren alle ongemakken weg en kon ik verder genieten van mijn verlof.
  Ook had ik reeds 2 jaar last van glasvocht loslating in mijn linker oog, waardoor mijn zicht steeds verstoord werd door witte overbelichte strepen.
  Ik haalde dit probleem aan bij Lisette die er 2 maal met quantum touch op werkte. Na een paar weken waren de strepen volledig verdwenen en is mijn zicht terug volledig in orde.
  Lisette, ik kan je niet genoeg bedanken voor alle hulp en wijsheid die je me reeds gegeven hebt.

  Antwoord
 5. schoofs

  Ik mocht bij Lisette genieten van een ontspannende voetzoolrefloxologie behandeling!!
  Het was zalig en liep nadien echt wel op wolkjes!!

  Antwoord
 6. Hilde

  Ik heb bij Lisette soulkey therapie mogen ontvangen. Ik vond het een heel bijzondere ervaring ! Bij de intake kun je zelf aangeven welke dingen je graag wil ontdekken of waarom je met bepaalde vragen zit.
  Tijdens de soulkey zelf werd ik meegevoerd naar prachtige plekken en mocht contact maken met dierbaren. Het heeft voor mij toch heel wat inzicht gegeven en ik ben heel dankbaar dat ik dit heb kunnen meemaken.

  Antwoord
 7. veronique salah

  Hallo lisette,
  Dank u uw meditaties zijn fenomenaal
  Een zalig gevoel blijft blij
  Net als een bloem die zich opent in het licht van de zon en straalt verder dan ze ooit dromen kon
  Dit effect hebben uw meditaties bij mij
  Zeer dank u ?☺️❤️

  Antwoord
 8. Kathleen

  Ik voelde al een tijdje dat mijn lichaam niet in evenwicht was. Ik had namelijk last van mijn darmen en ik voelde mij emotioneel niet 100%.
  Na een verrijkend gesprek heeft Lisette bij mij een ying-yang Reading gedaan en voetreflexologie.
  Ik voelde mij werkelijk herboren, een heerlijk rustig gevoel. Ze heeft mij een info blad meegegeven met voedingsadvies over wat ik het best kan eten om terug helemaal in balans te komen en te blijven.
  Ik raad Lisette echt aan. Ze is vriendelijk en kan een situatie goed aanvoelen en hierbij het nodige aanreiken.

  Antwoord
 9. ML

  Dank je wel Lisette voor de fijne ervaringen en ontmoetingen tijdens mijn Soulkey therapy.
  Mooi om te ervaren , verrijkend en rustgevend. Fijne en fijngevoelige begeleiding van jou.

  Antwoord
 10. MV

  Onlangs mocht ik een SoulKey sessie ontvangen bij Lisette. Wanneer ik bij mezelf naga dan voel ik dat het terug in contact brengen met mijn zielenbewustzijn toch wel effect heeft gehad. Ik voel dat ik meer innerlijke rust heb gevonden. Wanneer er iets in mijn omgeving gebeurt dat ik liever “anders” zou zien dan kan ik makkelijker relativeren. Ik heb het inzicht gekregen dat ik eerst van mezelf dien te houden vooraleer ik onvoorwaardelijk kan liefhebben. Ik weet nu dat ik het waard ben om het goede te ontvangen en dat het geluk steeds in mij aanwezig is. Ik maak meer keuzes voor mezelf en voel dat mijn eigenwaarde hierdoor aansterkt. Ik kan het leven beter begrijpen door de inzichten en ontmoetingen die ik tijdens de sessie mocht ontvangen. Ik begrijp nu beter dan ooit dat mijn ziel koos voor bepaalde ervaringen en dat ik hieruit mocht leren om nu dichter bij mezelf te staan. Dankbaar voor deze ervaring.

  Antwoord
 11. Ine

  Een paar weken geleden mocht ik een Soulkey sessie ontvangen. Deze heeft mij geholpen om enkele dingen te plaatsen en bepaalde situaties beter te laten “zijn”. Het heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Voor mij een heerlijke ervaring.

  Antwoord
 12. Laura

  Lieve Lisette, twee weken geleden volgde ik de Soulkey bij jou. Een unieke ervaring! Wat mij het meeste trof was jouw behendigheid om dat wat onder de oppervlakte zit zichtbaar te maken. Je hielp me met het trauma rond het verlies van mijn baby twee jaar geleden. Ongeacht het zware rouwproces waar ik in zit, heb ik me lang niet meer zo opgewekt gevoeld. Heel speciaal vond ik het ook om mijn vooroudergroep op zielsniveau te kunnen bereiken en mij zo verbonden te voelen met hen. Tijdens de sessie kwam een vluchtig contact met engelen naar voren, en ik weet nu dat het volbrengen van mijn missie hiermee verband houdt. Ik sta mezelf tijd en ruimte toe om mijn zielsopdracht te achterhalen. De SoulKey sessie heeft een vuur aangewakkerd in mij. Ik dank je vanuit het diepste van mijn hart ❤️

  Antwoord
 13. Sabine Poelmans

  De SoulKey sessie was de reis van mijn leven.
  Ik heb gereisd naar Oosterse landen (zoals Indië en Turkije).
  Nu kan ik de link leggen naar mijn interesse naar boeddha’s en leuke, identieke oosterse (spirituele) hebbedingen.
  Dankbaar heb ik contact mogen maken met enkele dierbare overledenen die mijn rode levensdraad geopenbaard hebben.
  Een mooi en pittig werkpunt voor mijn toekomst en mijn cursussen die ik ga volgen.
  Dankzij de magische en juiste aanpak van Lisette, hebben we in korte tijd heel erg veel bereikt.
  Mijn dankbaarheid is groot, alles zindert nog na en helpt mij verder transformeren.

  Antwoord
 14. Hanneke Peeters

  Enkele weken geleden mocht ik ervaren wat SoulKey therapie inhoudt. Ik was er niet mee bekend maar ben nu enorm onder de indruk. Het is bijna niet in woorden te vatten…
  In een voorafgaand gesprek mocht ik aangeven op welke vragen ik graag een antwoord wou, waar ik graag een oplossing voor zou vinden. Via een begeleide meditatie/hypnose werd ik eerst terug gebracht tot mijn ware ik -mijn essentie, een overweldigende ervaring! Zo werd ik begeleid om naar vroegere ervaringen terug te keren, contact te maken met mensen die een belangrijke rol spelen/hebben gespeeld in mijn leven en inzichten op te doen die echt een verschil maken.
  Nadien kon ik me alles goed herinneren maar de sessie waarvan ik vermoedde dat ze een uur duurde, had bijna drie uur geduurd. Hierdoor was voor mij heel duidelijk dat ik veel verder, dieper was geweest dan ik vermoedde.
  Vlak erna voelde ik me heel rustig, heel moe, maar ook enorm bevrijd. Het heeft niet alleen antwoorden geboden en zaken opgelost, het heeft me laten inzien dat er niks diende opgelost te worden, er was in essentie geen probleem. Wat ik graag wou kunnen loslaten, hoefde niet meer losgelaten te worden. Deze SoulKey-sessie heeft nog een hele tijd verder gewerkt en het effect ervan ervaar ik nog steeds. Zelfs enkele weken later kom ik nog tot nieuwe inzichten. Het was een enorm verrijkende ervaring! Dankjewel, tante Lisette!!

  Antwoord
 15. Anke Janssen

  Enkele weken geleden genoot ik bij Lisette een SoulKey sessie. Tijdens het voorgesprek werd mij duidelijk dat ik met enkele levensvragen zat waarop een antwoord welkom was.
  Op een zachte comfortabele manier werd ik in contact gebracht met het bewustzijn van mijn ziel. Ik kamp al sinds mijn geboorte met een visueel probleem waarbij het minder goed zien regelmatig onrust en angst creëert.
  Tijdens de sessie zijn we teruggegaan naar een situatie waarin deze angst haar oorsprong vond.
  Het gevoel om door de angst heen te gaan werkte heel bevrijdend.
  Nadien mocht ik op dit stukje heling krijgen wat voor een enorme transformatie zorgde.
  Sindsdien heb ik meer vertrouwen in mezelf.

  Ik stelde me al even de vraag waarom een dierbare overledene, destijds een bepaalde keuze maakte.
  Tijdens de sessie werd de persoon in kwestie uitgenodigd.

  Deze ontmoeting zorgde ervoor dat ik de situatie, waarbij ik energie verloor, op een andere manier kon bekijken.
  De verkregen inzichten waren verrassend. Ook kreeg ik meer inzichten betreffende het doel in mijn leven.

  Ik ben dankbaar dat ik voor deze bijzondere ervaring en voor de verkregen inzichten. Sinds de SoulKey sessie heb ik meer vertrouwen in mezelf, sta ik dichter bij mezelf en sta ik beter in contact met mijn innerlijke rust. Mijn dankbaarheid is groot. Anke

  Antwoord
 16. Ingrid Penders

  Lieve Lisette,
  dankzij jouw ongelooflijk groot geduld mocht ik naar verschillende vorige levens reizen tijdens een sessie SoulKey.
  Drie buitengewone mooie ervaringen waren dat. Heel intens was de ontmoeting met de spirit van het landschap zowel rondom Herefordshire als in Sussex, Engeland. Drie uur van elkander afgelegen, heb ik moeten opzoeken. Want ik ben hier nog nooit geweest!

  Daar kreeg ik onmiddellijk het gevoel van ‘thuiskomen’ Alsof ik daar 3000 jaar geleden geleefd had. De tranen liepen over mijn wangen. Mijn voorouders komen daar vandaan. Ik voelde en beleefde het zo. Deze plaatsen wil ik daarom ooit eens bezoeken. Ik heb er nog nooit iets specifieks over gelezen of gezien. Dat maakt het nog echter.
  Zeer dankbaar voor deze ervaring!
  Lieve groetjes, Ingrid.

  Antwoord
 17. Timothy

  Net een online telefoongesprek gehad met deze vrouw… wat een openbaring was me dat! Alsof je met een Engel praat… Na het gesprek had ik een warm gevoel in mijn buik!

  Het geeft me ineens een heel andere kijk op het leven en misschien blijft dat gevoel van geluk maar eventjes duren, het moment zelf pakken ze me niet meer af! Dank u wel Lisette! Timothy

  Antwoord
 18. christian van nieuland

  ik ben bij lisette geweest voor een chakra healing en nadien nogmaals voor voetreflex…

  wat een warme vrouw die haar job heel goed kent. beide behandelingen waren een zeer helende en verrijkende ervaring in een zeer aangenaam kader en omringd met een zeer mooie en warme liefdevolle energie… ik heb me nadien dagen super gevoeld… ik kom zeker terug. bedankt lisette en tot snel. chris

  Antwoord
 19. Romina

  Ik heb een chakrahealing gedaan en heb een zeer aangename ervaring gehad.
  Daarnaast ook nog een tof, diep gesprek gehad, waar ik nieuwe inzichten heb aan overgehouden. Het deed me deugd. Juist dat wat ik nodig had! De dagen nadien voelde ik alleen maar liefde in mij. Ik voel me super bedankt !!

  Antwoord
 20. Rita

  Bedankt voor de fijne meditatie,
  groetjes Rita

  Antwoord
 21. Paola Toto

  Begin april bood ik mijn diensten aan bij Social Deal. Tal van mooie recensies mocht ik in ontvangst nemen. Ik wil ze graag met jullie delen.
  16/05/2017 – Paola Toto
  heb er zeker van genoten zal dit ook aan mijn vriendinnen aanraden je komt zowieso tot rust bij deze zeer aangename persoon(lisette)
  16/05/2017 – Lieve Roex
  Zeker een aanrader!
  08/05/2017 – Nele Sak
  Zéker een aanrader! Zalige voetmassage gehad vandaag. Het doet me uren erna nog
  deugd. Ze heeft duidelijk veel cursussen gevolgd waardoor ze echt weet waarmee
  ze bezig is. Ze zei een aantal kenmerken van mij toen ze mijn voeten bekeek en
  die klopten allemaal.
  Ook fantastische prijs/kwaliteit.
  heel leuk en leerrijk gesprek ook nog gehad.
  dikke merci hiervoor Lisette!
  05/05/2017 – Rita Verspeek
  Ik heb nog nooit zo’n fijne Chakra Healing gehad, Lisette je bent een hele warme vrouw
  Ik denk dat dit veel mensen kan helpen
  Bedankt XXX
  26/04/2017 – Cindy Kelchtermans
  Alles is zeer goed en aangenaam verlopen, het was een zeer leuke beleving. Lisette
  weet waar ze mee bezig is en dit straalt ze ook uit.
  25/04/2017 – Wendy Peeters
  Ik heb chakra healing genoten. Het was een hele leuke ervaring. Een zeer aangename
  en bekwame gastvrouw. Ik heb veel uitleg en advies gekregen. Naderhand hebben
  we nog samen genoten van een heerlijk kopje thee met een gezellige babbel. Ik
  heb al een volgende afspraak ingeboekt voor een relaxatiemassage. Ben super
  tevreden.
  14/04/2017 – Winde Becks
  De Chakra healing bij lisette willems was allesomvattend.
  Deze ging dieper en meer tot de kern van mijn zijn dan dat ik ooit had durven
  hopen.
  Energetisch gaat alles stromen en blokkages worden zowel op
  energetisch/etherisch EN HIERDOOR OOK op fysiek en mentaal gebied weggewerkt.
  De integratie tussen hemel en aarde brengt alles in balans en laat alles terug
  laat stromen.
  Lisette is een geweldige bezorger van al deze lichtenergie
  Nogmaals bedankt lisette ik heb er enorm van genoten!
  08/04/2017 – Valerie Van Camp
  Al bij het eerste telefoongesprek voor mijn afspraak te maken had ik een goed
  gevoel over deze dame Dat werd alleen maar geaffirmeerd tijdens de behandeling
  Ik had gekozen voor de Voetreflexologie van 1u en het genieten van de eerste
  tot laatste minuut. Heel gezellige warme kamer en er lag zelfs een dekentje
  klaar moest ik het toch koud hebben
  Ik kreeg 2 bergkristallen in de hand en het
  zen-uurtje kon beginnen Mijn dag kon alvast niet meer stuk Ik raad het iedereen
  aan.

  Antwoord
 22. Herbert Schuyten

  Begin april bood ik mijn diensten aan bij Social Deal. Tal van mooie recensies mocht ik in
  ontvangst nemen. Ik wil ze graag met jullie delen.
  07/07/2017 – Herbert Schuyten
  Lisette is een bekwame en lieve dame met kennis van zaken na diverse diploma’s en
  getuigschriften behaald te hebben!
  05/07/2017 – Veerle Seynaeve
  Voetreflex-massage is heerlijk !Ik voel me zo rustig, vol energie en positieve vibes 🙂 Met dan
  aan de lieve Lisette Willems. Een absolute aanrader
  01/07/2017 – Leo Simons
  Het was een aparte aangename ervaring. Lisette is een vriendelijke vrouw die haar vak kent
  Zeker aan te raden.
  28/06/2017 – Rita Vandebroek
  Het was zalig. Ik heb er van genoten en ben helemaal tot rust gekomen. Bedankt
  hiervoor, Lisette.
  20/06/2017 – Christina Van Asten
  Ik vond het zeer aangenaam. Heb genoten
  van de behandeling. Ook de ontvangst was
  prima. Een aanrader!!!!!
  14/06/2017 – Lieve Weltjens
  Zeer rustgevend en uren later voel je de rust nog steeds, fijn onthaal en leuke babbel bij een glaasje thee.
  13/06/2017 – Janssen Hans
  Best verrassend!
  top heel onderlegd 🙂
  13/06/2017 – Hildegard Cox
  Dankbaar voor de zeer uitgebreide sessie Voetreflexologie van Lisette, een échte
  aanrader! Ze is ook zo’n warme persoonlijkheid die liefdevol omgaat met je
  zodat je helemaal ontspannen terugkeert.
  30/05/2017 – Helga Bloemen
  Zalig, zo een voetreflexbehandeling 🙂
  21/05/2017 – Evi Bammens
  Heel wijze vrouw. Ik heb heel veel goede tips gekregen. Ik ga zeker terug.
  18/05/2017 – Eliane Gielen
  Een fijne, aangename ervaring.
  Via voetreflectie vertelt Lisette me over mijn karakter en enkele kleine
  kwaaltje. Het klopt volledig. Knap. Ik heb die nacht heel goed geslapen. Bedankt!

  Antwoord
 23. Nele S.

  Lisette, super hard bedankt voor de voetreflexmassage!
  ik voel het effect nog steeds en ik voelde de energie helemaal doorstromen. Ook de tips die je gaf tijdens de massage over zoveel verschillende zaken. Je bracht me op een uur zoveel levenswijsheid bij. Echt ik kan in geen woorden samenvatten hoeveel dit voor me betekent!

  Antwoord
 24. Rita

  Lisette,
  Bedankt voor je heerlijke chakra Healing, je wijze en warme woorden

  Rita XXX

  Antwoord
 25. Maaike

  Lisette, Ik kwam als een hoopje ellende, mijn gevoel volgend, bij Lisette terecht. Ik geloofde er niet in, maar dacht, ach wat heb ik te verliezen. We zijn er nog niet, maar wat en hoe ik mij voel na deze 2 behandelingen, is niet te omschrijven. Ik voel me beter, denk anders, trek positieve dingen aan, geloof in mezelf en bijna hou ik van mezelf :), maar ik weet dat het laatste ook zal komen. Terwijl dat iets is wat voor mij onmogelijk was, houden van mezelf :).

  Ik had nooit gedacht dat iemand me zo zou kunnen helpen. Ik had nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk raad zou opvolgen van iemand en het ook zo zou begrijpen. Ik ben enorm aan het groeien, niet normaal! Er zullen ook wat mindere periodes zijn, maar alles wat je zegt neem ik op als een spons en is allemaal zo duidelijk. Dus echt dankuwel! En ik raad het iedereen aan, want het helpt je echt in je eigen gelukkig voelen!
  X Maaike

  Antwoord
 26. Anita

  Op de Tobodag tijdens het valentijnsweekend, heb ik dankzij de engelen de juiste keuze kunnen maken om de therapeut uit te kiezen die op dat moment belangrijk was in mijn genezingsproces, de Quantum-touch behandeling die Lizette toepaste gaf verlichting in de trombose die ik heb, er stroomt meer energie door mijn lichaam, ik blijf nu herhaaldelijke keren in behandeling, daar ik het nodig vind me fysiek en emotioneel laten aan te sterken zodat ik weer verder kan in mijn eigen levenskracht;ook de meditatie om tot bij jezelf te komen, help me om de blokkades bij mezelf los te laten, ik heb er al heel veel uit geleerd, het is zo warm en aangenaam , wordt er stil van hoe mooi kan het leven zijn als we de liefde van de engelen van hier boven en hier op aarde toelaten, dank je wel Lizette!!!
  je zijt een wondermooie vrouw!!!

  Antwoord
 27. Anita

  al enkele jaren kampte ik met vermoeidheid en op termijn spier- en gewrichtspijnen. De vermoeidheid werd toegeschreven aan mijn drukke job, daarbij drie nogal drukke kinderen en een man die om medische redenen niet mobiel is. Ik at veel (rauwe) groenten en fruit, probeerde vlees te beperken, dronk maar liefst 2 liter water per dag. Kortom, ik ging ervan uit dat ik een gezond voedingspatroon had. Op een spirituele en gezondheidsbeurs had ik sterk het gevoel dat ik mijn Yin-yang balans moest laten uitmeten, iets wat ik eigenlijk al jaren wilde laten doen, maar waarvoor ik nooit de tijd had gemaakt of het initiatief had genomen. Op het moment dat ik Lisette daar ontmoette was ik ten einde raad, echt de uitputting nabij. Ik voelde me constant alsof ik in een soort roes leefde, alsof er wattenbolletjes in mijn hoofd zaten. Het soort gevoel dat je hebt als je een hoofdverkoudheid hebt. Bleek dat de balans extreem uitsloeg naar het Yinne… Onmiddellijk overschakelen op heel yang dieet was de boodschap. Na minder dan een week klaarde mijn hoofd al op, geen duizelig gevoel meer. Ik voelde me dag na dag beter worden, ik kreeg meer energie en kon zelfs terug twee à drie keer per week gaan joggen. Iets dat kort daarvoor ondenkbaar was. Na ongeveer anderhalve maand terug naar Lisette voor opvolging en ja hoor, yin-yang perfect in balans! Ik voelde het ook en kon terug verder aan de slag.
  Ik heb nog wel wat “issues” op te lossen, oude patronen te doorbreken en emotionele bagage los te laten. Het is fijn om daarvoor ondersteuning te krijgen en om tijdens het praten tot inzichten te komen die er eerst niet waren! Bedankt Lisette!

  Antwoord
 28. Caroline Wevers

  Gisteravond woonde ik bij Lisette een lezing bij over quantum-touch en magneettherapie. Iedereen met een lichamelijk probleem kreeg een voorwerp op de pijnlijke plek. Daar ik veel problemen heb met mijn rechteroor en kaak kreeg ik een magneetplakker op deze plek. Anderhalf uur verder was de pijn minder. Omdat de pijn niet volledig weg was gaf Lisette mijn nog een kort moment quantum-touch.
  Tot mijn verbazing was de pijn verdwenen. Ook vandaag heb ik geen last. Geweldig.
  Lisette, nog eens bedankt.

  Antwoord
 29. Jo

  Ik was al ongeveer 10j darmpatiënt (colitis ulcerosa) toen ik op korte tijd ook last begon te krijgen van spierpijnen, vermoeidheid en gewrichtsontstekingen, vooral in de onderrug, nek, knieën en ellebogen. Na een jaar konden de specialisten nog steeds geen verbetering brengen en ik werd eerder maar wat van het kastje naar de muur gestuurd. De juiste oorzaak is nooit vastgesteld, waarschijnlijk was het een combinatie van de bijwerkingen van de medicatie die ik voor de colitis kreeg, veel werken en een voedingspatroon dat nog wat bijsturing nodig had. Met een gezonde voeding was ik wel sinds een aantal jaren bezig owv mijn darmprobleem, maar weten wat nu echt gezond is voor je en wat niet is toch niet zo eenvoudig als het op het eerste zicht lijkt. Dankzij mijn osteopaat en Lisette heb ik meer inzicht gekregen over hoe je je lichaam beter in balans kan krijgen mbv je voeding. Door mijn levensstijl en mijn voedingspatroon aan te passen heb ik al anderhalf jaar geen medicatie meer moeten nemen voor mijn colitis en begin ik stilaan controle te krijgen over mijn gewrichtskwaaltjes.Lisette, dankzij de inzichten die je me gegeven heeft en de verzachtende behandelingen in de moeilijkste periode heb ik eindelijk het gevoel dat ik verandering kan brengen in mijn situatie op een gezonde manier, heel erg bedankt!

  Antwoord
 30. Kathleen

  Ongelooflijk hoeveel effect voeding op je doen en laten heeft.
  Door bepaalde dingen wel of niet te eten kan je veel energie krijgen en kunnen
  verstoorde organen terug beter gaan werken.
  Dit wist ik voordien niet. Fijn dat ik het nu kan toepassen.

  Antwoord
 31. Cine Capron

  Yin en Yang symbol ken ik , meer niet . Ik was aangenaam verast met uitleg en zeker
  nu met het in evenwicht brengen van mijn physieke voertuig . Blokade , woede , agressie
  en 65 jaar zoektocht hebben me uiteindelijk naar Quantum touch geopend ! Zeg dat wel na mij eerste behandeling ben ik bewust geboren , hiermee wil ik zeggen , mezelf vergeven , mezelf ruimte geven , geheel zijn . Die eerste ontmoeting heb ik als spirituele genezing ervaren . Dank voor dat stukje weg die jij met me wilde bewandelen . Cine Capron .

  Antwoord
 32. Josianne

  Ik ben bij Lisette geweest omdat ik toch een aantal klachten had. Het ergste was mijn migraine. Ik had gemiddeld 2 weken per maand hevige migraine waar ik geen medicatie kon voor nemen. Neurologisch onderzoek wees niets uit en de neuroloog wilde mij preventief een pilletje laten nemen, mijn leven lang. Na een test bleek ik 75 procent yin te zijn. Dus voeding aanpassen was de boodschap. Na amper zes weken was mijn migraine drastisch vermindert en voelde ik ook duidelijk verschil in mijn lichaam nl verstoorde organen, rugpijn, cellulite , dit alles verminderde….Ook de healingen en quantum touch hebben goed geholpen. Zelfs mijn man, die zeer sceptisch is, heeft zich laten testen en het dieet meegevolgd toen hij bij mij de goede resultaten zag.We zijn nu 8 maanden verder en ik ben nog steeds vrij van men migraine. In al die tijd heb ik drie maal een kleine opstoot gehad en dat wijt ik dan aan verkeerde voeding.Lisette, bedankt en ik zal het zeker aanbevelen bij andere mensen.

  Antwoord
 33. carine

  Reeds enkele maanden kom ik geregeld bij Lisette.Eerst heeft ze met een voedingsadvies mijn Yin/Yang in evenwicht gebracht, waarbij ik me al een heel stuk beter voel. Daarna mocht ik enkele weken als proef een magneetketting dragen. Hiermee voel ik me veel beter (ik had vroeger vooral last van evenwichtsstoornissen, duizeligheid, …) Ik heb nu zelf een ketting gekocht, en draag deze steeds. Ik voel er mij veel beter bij !Bedankt Lisette 🙂

  Antwoord
 34. Ruud Pfundt

  Hallo Lisette. Afgelopen zondag heb je mij, op de spirituele beurs De Bron, een behandeling aan mijn voet gegeven. Ik had er redelijk wat pijn aan. Na je behandeling was ik volledig pijn vrij!!!Dat is tot nu toe (dinsdagmiddag) zo gebleven en daar ben ik héél erg blij mee. Dank je wel.

  Antwoord
 35. Een dankbare patiënt

  met woorden eigenlijk niet te beschrijvenEind vorig jaar zag ik het niet meer zitten. Mijn heel leven leek één puinhoop en het was alsof voor mij geen leven meer weggelegd lag. Door de vriendin van mijn vrouw kwam ik in contact met Lisette. Een goed half jaar ben ik op regelmatige basis bij haar geweest . Wat zij bereikt heeft is ongelooflijk. Ze bracht mijn lichaam weer in rust en evenwicht . Maar ook haar gesprekken waren meer dan belangrijk. Oh neen, ze praat niemand zomaar naar de mond maar zelfs de moeilijkste onderwerpen gaat ze niet uit de weg en brengt licht en verlichting. Bedankt Lisette om mij weer een grote waarde aan het leven te hebben gegeven. Uiteindelijk moet men het allemaal zelf doen maar zonder jou was het nooit zo gelukt. Weer plezier hebben aan het leven , weer evenwicht hebben in het leven en in het lichaam, weer licht zien ipv alleen maar duisternis. BEDANKT !!!

  Antwoord
 36. Christine

  Mijn dankbaarheid is ontzettend groot. Gedurende twee maanden was ik thuis – werkonbekwaam – omwille van totale uitgeputheid. Leeg hoofd, trillenden benen, moe , geen energie , geen wilskracht, hyperventilatie, op. O.a. stress en ‘geen tijd maken voor mezelf’ waren oorzaken. Ik wist dat ik verkeerd at hoewel het ‘gezonde voeding’ leek zoals rauwkost, weinig vlees, melk. Maar ik kon niet duiden wat ik verkeerd deed en waarom het dan verkeerd was voor mij. Lisette heeft me van de ene dag op de andere werkelijk omhoog getild dankzij haar voedingsadvies (in mijn geval Yang-dieet) en haar healing. Ik kan niet beschrijven hoe spectaculair anders ik me voel sinds de behandeling. Voeding aanpassen , de healing die ik heb mogen ontvangen , het vroeg opstaan, druyoga-oefeningen en meditatie maken dat ik sta waar ik nu sta. Een trotse vrouw die straalt en geniet van het leven! Dank u Lisette!

  Antwoord
 37. Rina Didden

  Wauw Lisette!
  Wat een pracht van een avond heb je ons geschonken! We mochten 22 leden van KVLV verwelkomen. Allen hebben met veel interesse geluisterd naar je o zo prachtige uitleg over yin- yang. Je was zo rustgevend en zo relax dat je dat zelfs op ons overbracht. Iedereen zonder uitzondering ging naar huis met een goed gevoel en dat dank zij jou! Je gaf op een rustige, aangename manier advies hoe we gezonder door het leven kunnen stappen.Je hebt ons een pracht van een avond bezorgd met heel veel goede tips en adviezen.
  Heel erg bedankt, Lisette!

  Antwoord
 38. Dorothy

  De warme relaxerende hot-stone massage was suuuuuper Lisette. Echt zaaaaalig, het heeft zeker deugd gedaan na een dag hard werken. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
  Nogmaals BEDANKT Lisette!

  Antwoord
 39. peggy

  Heel erg genoten van je relaxerende, warme, met liefde gegeven,… hot-stone-massage! een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar.
  Ook nog bedankt voor de ongelooflijke resultaten met het Yin-Yang dieet! Peggy

  Antwoord
 40. Marc M

  Sceptisch en met enige twijfel (“ongeloof”) maakte ik op advies van mijn vriendin een afspraak bij Lisette.
  Emotioneel helemaal uit evenwicht kreeg ik enkele healingen in combinatie met quantum-touch en magneettherapie.Na de eerste polariteitsmeting ( -80 Yin) kon ik door een goed voedingsadvies en de verschillende therapien van Lisette in enkele weken tijd mijn polariteit terugbrengen naar -10 Yin.Vooral het Yin-Yang voedingsadvies heeft me enorm beindrukt en vooral geholpen.Dit in combinatie met de vele praktische tips die Lisette me heeft gegeven helpen me om mijn dagdagelijkse emotionele problemen te overwinnen.Dankjewel Lisette!

  Antwoord
 41. Claudia K.

  Sinds een aantal maanden heb ik enorm last van mijn blaas.
  Na steeds uit te stellen ben ik eindelijk hulp gaan zoeken. Ik ben 2 weken geleden één keer bij Lisette geweest, zij heeft mij toen een healing gegeven en sindsdien gaat het super! Ik heb terug controle over mijn blaas. Ik ben heel tevreden en raad iedereen aan om welk probleem het ook gaat probeer het en ervaar zelf het verschil!

  Antwoord
 42. A.M. W.

  Geplaatst op 02/04/2011
  Lisette, in januari ben ik uitgegleden op het ijs en had mijn schouder gekwetst. De dokter gaf me een inspuiting in mijn schouder maar vermeldde dat mijn suikerspiegel hierdoor kon verhogen (ben diabetespatiënt). Het ging beter met mijn schouder maar ik zat met een gemiddelde suikerspiegel van 300 met hier en daar een piek van 400. Dit duurde een 6-tal weken. Ik voelde me vermoeid en echt ellendig. Ondertussen kreeg ik griep met een verkoudheid op de luchtwegen. Mijn hoest beterde niet en volgens de dokter moest mijn suikerspiegel omlaag om te herstellen van mijn verkoudheid. Ik maakte een afspraak bij Lisette. Zij deed een polariteitsmeeting en zei me dat ik behoorlijk uit balans was.
  Ik kreeg yang voedingsadvies en moest +/- 45 minuten op een massagetafel gaan liggen. Zij deed een quantum-touch behandeling op mijn verstoorde organen maar mijn longen en pancreas kregen het meeste aandacht. De dag na mijn behandeling moest ik bijna niet meer hoesten en was mijn suikerspiegel gedaald naar 173. Ongelofelijk, ik had zoveel energie dat ik terug netbal was gaan spelen. Ik al 7 weken niet meer gesport omwille van de pijn in mijn schouder en nadien omdat ik me zo moe en ellendig voelde na die spuit. 2 weken na mijn behandeling bij Lisette stond mijn suikerspiegel weer normaal. Bij mijn nacontrole was het duidelijk dat mijn lichaam terug sterker was geworden door het dieet dat ik volgde. Lisette, nogmaals bedankt voor de behandeling en het advies.

  Antwoord
 43. Margriet

  Geplaatst 31/03/2011

  Lisette, we hebben kunnen genieten van twee interessante avonden. Eén avond over: “voeding als medicijn” en een tweede over: “magneettherapie en quantum-touch”. Ik heb er niet enkel deugd aan gehad, het heeft me een andere kijk gegeven over “gezonde voeding” en wat dit kan betekenen. Jij hebt die avonden op een aangename en eenvoudige manier gebracht, waarvoor mijn dank! Ook dank om jouw interesse om mensen op weg te helpen om gezonder door het leven te gaan. Het is mogelijk! Jouw visie komt uit je persoonlijke ervaring en dat is volgens mijn normen de beste leer. Van mij uit… maak veel mensen warm over de zorg voor hun lichaam en geest. Succes! Bedankt, Margriet Aerden

  Antwoord
 44. Veerle

  Geplaatst op 14/03/2011

  Toen ik Lisette vier jaar geleden leerde kennen, was ik helemaal uit evenwicht en voelde ik me slap en moe. Door een polariteitsdieet, dat ik trouwens nog steeds trouw volg, voel ik me veel beter, veel minder moe en sta ik ook steviger in mijn schoenen. Ik lijd aan de ziekte van Chrohn en kan mijn gezondheid door de hulp van Lisette heel goed op peil houden. Enkele weken geleden had ik echter veel last van mijn darmen en Lisette heeft me met quantum-touch erg geholpen. Ik stapte bij haar naar buiten en voelde me al beter. Gedurende vijf dagen heb ik een compres met gebakken zout op mijn buik gelegd en ik voelde me weer prima. De echo in het ziekenhuis wees ook uit dat mijn darmen oké waren. Ik combineer de thearpieën van Lisette met de klassieke geneeskunde en dat werkt heel goed voor mij. Lisette heeft me ook nooit gezegd dat ik de klassieke geneeskunde niet mag volgen en dat apprecieer ik heel erg (je hoort wel eens andere dingen…). Naast haar succesvolle methodes en therapieën is Lisette ook eens nog een heel fijn mens!”

  Antwoord
 45. danny

  Geplaatst op 9/03/2011

  Ben dynamisch 50-tig plusser en had tot voor enige tijd nooit een noemswaardige lichamelijke klacht, doch geestelijk en al van heel jong gekweld, verborgen voor de omgeving mezelf daardoor minachtte, moelijk puberde en later vluchtte in keihard werken. Tot op zeker moment mijn lichaam zei “stop”. Dat schild rondom mij begon te breken en ik voelde me erg slecht. Op zoek naar hulp volgde ik enkele malen demo dagen die Lisette verzorge en stillaan groeide mijn vertrouwen om bij haar op consultatie te gaan want wie geeft nu graag zijn gekwetste ziel bloot. Emotioneel totaal uit evenwicht en patersknieën (werkonbekwaam). Een ernstig gesprek, jouw voedingsadvies en magnetische behandelingen, (healing + quantum-touch), zorgden bij mij voor een hele ommekeer waardoor ikzelf nu heel anders tegenover het leven aankijk, geregeld ga ik nu op nacontrole en heel je steeds die kleine ongemakken. Maar vooral die emotionele gesprekken helpen mij op weg de diepe wonden te genezen waardoor ik dan een beter mens kan zijn. Voor al je geduld en ijver Lisette, bedankt Lisette

  Antwoord
 46. Petra

  Geplaatst op 24/01/2011

  Hoi Lisette, toen ik de eerste keer bij je kwam, was ik helemaal uit evenwicht. Ik zat diep in de yang energie. Maar nu twee maanden later, ben ik in evenwicht. Soms waren er moeilijke perioden en wilde ik het opgeven. maar de drang om me goed te voelen was te sterk. Telkens als ik een behandling (healing) had gehad, voelde ik me super en het waren die momenten die ervoor zorgden dat ik door kon gaan. Daarvoor wilde ik je bedanken! Nu komt het volgende moeilijke hoofstuk en dat is voeding. Maar ik heb er vertrouwen in, dat dat ook wel in orde gaat komen. Dank u voor dat wat ge tot nu toe al gedaan hebt! Groetjes Petra

  Antwoord
 47. Alida

  Geplaatst op 9/01/2011

  Ik ben afgelopen week voor een behandeling bij Lisette geweest, het heeft me enorm deugd gedaan, op alle vlakken. Na een zware stressvolle periode heeft ze me volledig tot rust kunnen brengen met een healing. Ik kijk ernaar uit om terug te gaan voor een volgende behandeling. Hartelijk dank Lisette. Groetes, Alida

  Antwoord
 48. Marijke

  Geplaatst op 4/11/2010
  Vandaag ben ik bij Lisette geweest voor een relaxatiemassage. Het is net of ik vernieuwd ben, mijn gewrichten doen geen pijn meer en ik voel me echt goed. Het is alsof je terugkomt van een deugddoende vakantie. Een zalig gevoel! Lisette ziet me zeker nog terug en voor haar wil ik er nog even bij zeggen, dat het deugd heeft gedaan.
  BEDANKT!!!!!! Marijke

  Antwoord
 49. Aline Houben

  Geplaatst op 29/10/2010

  Ik ben 46 jaar en heb al 15 jaar MS. Mijn grootste klacht is vermoeidheid en de laatste jaren ook vervelende pijnen. Tegen vermoeidheid is er in de klassieke geneeskunde geen oplossing… en zo kwam ik bij Lisette terecht. Ze gaf me yin-yang voedingsadvies omdat ik redelijk uit evenwicht was! Ook deed ze een energiehealing .. We zijn nu een maand verder en ik kan allleen maar zeggen dat Lisette wonderen verricht met haar handen en met advies geven!!! De pijnen zijn zeker met de helft verminderd en ik heb veel meer energie… het “lome, zware” gevoel dat ik had alsof ik me de hele dag voortsleurde, heb ik niet meer. ’s Avonds kan ik ook langer wakker blijven zonder me slecht te voelen… en overdag lukt alles niet iets vlotter dan anders. Na een opstoot deze zomer ben ik meer dan twee maanden thuis geweest en kreeg ik van de dokters advies om te stoppen met werken! En nu … na mijn behandeling bij Lisette werk ik nog steeds en kijk ik uit naar mijn volgende afsraak bij haar ….

  Antwoord
 50. Mieke

  Geplaatst op 19/10/2010

  De relaxatiemassage was suuuuuper Lisette!! Heb er enorm van genoten en nu nog steeds!! Ben blij dat mama naar die lezing bij u geweest is. Mieke

  Antwoord
 51. Bianca

  Geplaatst op 26/09/2010
  Quantum Touch!
  Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord, maar het is de meest effectieve alternatieve pijnbestrijding die ik ken! Lisette had me al enkele keren een healing gegeven, die werkelijk waar wonderen deed aan mijn nek, mijn schouders… noem maar op! Maar mijn knietjes wilden toch niet mee. Op dit moment hebben mijn knieën drie behandelingen gehad en WAAW! Ik was vergeten hoe het voelde om géén pijn te voelen, maar dankzij Lisette ken ik dit gevoel weer! Ik werd wakker na de avond van de eerste behandeling en ik wist niet wat er met me gebeurde! Emotioneel was dit ook een doorbraak, want opeens heb je weer hoop! Ik ben 3 X de trap op en afgelopen om zeker te zijn dat het niet een illusie was. En neen, het is niet iets van een paar dagen maar ik kan er gemakkelijk een maand tegenaan na een behandeling. En ja, al effectief vanaf behandelinng 1! Lisette, je bent een super vrouw met wonderhanden! Mensen met pijn, mensen zonder hoop; probeer het! Baat het niet, dan schaadt het niet! Bij mij werkt het in ieder geval en ik zal er zeker niet mee stoppen! Bianca

  Antwoord
 52. Mathieu Willems

  Geplaatst op 26/08/2010

  Lisette, nogmaals bedankt voor je behandeling. Onlangs had ik een verschot in mijn onderrug met pijn in de lies. Mijn rug stond krom, ik kon niet rechtop lopen. De dag na jouw quantum-touch behandeling was de pijn aanzienlijk verbeterd. Twee dagen na de behandeling was de pijn volledig weg. Bedankt, pa.

  Antwoord
 53. Anke

  Geplaatst op 23/08/2010
  Lisette, 2 jaar geleden voelde ik me letterlijk en figuurlijk “vast zitten”. Ik voelde me rusteloos en tegelijkertijd moe. Op een beurs kwam ik in contact met jou en kreeg ik yin-yang voedingsadvies. Ik leerde over de energie in voedingswaren en het effect ervan op lichaam en emoties. Dit inzicht en de regelmatige begeleiding hebben me enorm vooruit geholpen. Ik ga nu nog altijd op nacontrole en voel me veel opgewekter en ontspannen. Als er stress of rusteleloosheid opduikt, weet ik wat ik moet doen….. dankjewel Lisette!
  Na een paar voetreflexmassages voelden mijn benen veel lichter aan. Ik ben zo blij dat ik van die zware en gespannen benen verlost ben! Ik ben nogal een twijfelaar en dat zorgt voor innerlijke spanning en conflicten. Na een healing voel ik me echt “heel” . Lekker rustig, ontspannen, in balans en klaar om heldere beslissingen te nemen. Anke

  Antwoord
 54. Mariette Gysen

  Geplaatst op 22/02/2010
  Lisette, toen ik nog niet bij jou langs was geweest voelde ik mezelf heel slecht. Na de eerste meting heb ik een voedingsadvies gekregen en het was noodzakelijk om dat advies te volgen. 4 weken later voelde ik mezelf al een stuk beter. Op aanraden van u draag ik een magneet. Tot nu toe verloopt alles positief. Ik heb er zeker baat bij gehad om bij jou langs te komen.
  Vriendelijke groeten, Mariette Gysen

  Antwoord
 55. Tanja Maes

  geplaatst op 16/08/2010
  Hallo Lisette, hiermee laat ik u even weten dat ik na de healing geen medicatie meer heb genomen m.b.t. mijn allergie. De klachten zijn slechts in midere mate nog aanwezig. Ik heb af en toe nog eens een niestbui en soms een loopneus (vnl. ’s morgens).
  Ik heb alleszins geen last meer van mijn kortademigheid! Heel hartelijk dank!! PS: veel succes nog met uw opleiding! Groetjes, Tanja Maes x

  Antwoord
 56. Mario L.

  Geplaatst op 15/08/2010
  Ik had al maanden last van mijn darmen en had een onregelmatige stoelgang.
  Dankzij de polariteitsmeting en het yin-yang voedingsadvies van Lisette ben ik nu verlost van mijn darmprobleem. Mario L.

  Antwoord
 57. VC Gerda

  Geplaatst op 15/08/2010
  “Hallo Lisette, wil je laten weten dat met de eerste healing de pijn in mijn schouder dadelijk weg was en ook niet meer is teruggekomen. Door het polariteitsdieet zijn de problemen met mijn darmen en blaas ook van de baan. Dank je wel hiervoor. Vriendelijke groetjes Van Cann Gerda”

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *