Leven in evenwicht

Getuigenissen

Welkom op mijn forum. Indien je een nieuwe reactie wil toevoegen klik dan onderaan op deze pagina op “reactie plaatsen”.

Op 20/05/2011 heb ik een computercrash gehad. Hierbij gingen verschillende reacties verloren. Een deel van de reacties heb ik kunnen terugzetten op 27/05/2011.

80 Reacties

 1. Jacqueline van Wakeren

  Ben zo blij dat ik Lisette heb mogen ontmoeten.

  Ik kreeg een tip van iemand om bij haar eens een afspraak te maken. De spanning viel al weg op het moment dat ik belde en een afspraak maakte.
  Toen ik dan naar Lisette ging, een beetje met gemengde gevoelens, werd ik direct gerustgesteld toen de deur open ging.
  Lisette gaf direct al een warm gevoel, haar stem is zacht, ze is spontaan en vriendelijk.
  Dan volgde er een gesprek, wat heel soepel verliep. Na het gesprek volgde een yin-yang meting.
  Mijn yin was veel te hoog, waardoor ik verschillende fysieke klachten had.
  Door het aanpassen van mijn voeding, waar Lisette dus een uitleg voor geeft, is het mij gelukt om in balans te komen.
  Eerst dacht ik, dat gaat mij nooit lukken. Maar kijk vanaf mijn eerste afspraak in februari tot nu 15 april zijn er best veel dingen veranderd in positieve zin.
  Ik kreeg tussentijds ook de opdracht om mijn nieuw verhaal te schrijven, wat mij niet zo goed lukte. Maar … tijdens een volgende afspraak hebben we ons samen verdiept in mijn verhaal en met haar hulp werd mijn nieuw verhaal een sterk, krachtig verhaal. Afgelopen week was ik zo blij om weer te kunnen gaan, de tijd ging niet snel genoeg. Er is zoveel veranderd. Ik ben zo trots op mezelf!

  Bedankt Lisette
  groetjes Jacqueline

  Antwoord
 2. Silvia

  Liefste LISETTE,

  gisteren moest het zo zijn 🥰 doordat ik onze afspraak verkeerd in mijn agenda had gezet stond ik 1dag te vroeg aan jou deur 🫣 en jou altijd vriendelijke warme glimlach verwelkomde me met open armen en een warme knuffel ❤️.
  We begonnen aan mijn laatste 4de sessie van ❤️ ”mijn nieuw verhaal” ❤️ en wat een parcours heb ik afgelegd sinds onze eerste ontmoeting .
  Heb zoveel geleerd over hoe ik in het leven kan staan ,hoe ik van mezelf houden kan, hoe ik om kan gaan met mensen die het leven anders zien dan ikzelf, hoe ik kan genieten van de kleine dingen die op mijn pad komen, hoe mooi het leven eigenlijk is, heb ook geleerd om nee te zeggen en dat dat OK is.
  Ben alles rond om mij en wat op mijn pad komt anders gaan zien ,alles is nu zoveel mooier,beter, positiever, rustiger en ik geniet met volle teugen door jou en vooral door het zelf te willen, omdat ik een beter mens wil zijn zie ik dat alles in mijn leven zo moet zijn en dat ik mezelf af en toe een schouderklopje mag geven en dat ik fier mag zijn op de persoon die ik nu ben.
  Ben daardoor ook een betere Echtgenote geworden een betere Mama een betere Oma een betere Dochter en een betere Zus en een betere Vriendin☺️❤️.
  Sinds jij op mijn pad bent gekomen is er zoveel veranderd in mijn leven waarvoor ik jou heel dankbaar ben.

  DANK je wel lieve warme Lisette🙏💖😘j

  Antwoord
 3. Jaak Cuppens

  Sinds kerstmis 2023 werd ik geplaagd door een acute aanval van lumbo-ischialgie met uitstraling naar het volledige linkerbeen.
  Dit was een gevolg van een geknelde zenuw door een uitstulping van een tussenwervelschijf.
  Oorzaak : een rughernia ter hoogte van L5S1.
  Dit is erg pijnlijk en ik kon niet meer stappen en huishoudelijke taken doen.
  Goed slapen tijdens de nacht was er ook niet meer bij wegens continue pijn.
  Twee jaar geleden had ik dit ook al gehad en toen is deze aandoening behandeld met epidurale infiltratie in de pijnkliniek.
  Bij deze behandeling worden er grote hoeveelheden cortisones ingespoten en omwille van negatieve neveneffecten mag deze
  behandeling max. 3 maal per jaar worden toegepast, dus echt gezond is het ook niet, maar ik was wel bevrijd van de pijn en
  het ongemak, dus had ik er dit wel voor over.
  In eerste instantie wilde ik ook nu terug een epidurale infiltratie, maar de wachttijden hiervoor waren enorm lang : 3 tot 4 maanden.
  Ik zag het echt niet zitten om nog zo lang met die hevige pijn en bijhorende invaliditeit om te gaan en besloot na enige tijd
  een Quantum Touch behandeling te proberen.
  Ik wist van het bestaan af van deze therapie en heb hier veel positieve dingen en straffe verhalen over gelezen, maar was
  toch wat sceptisch in de zin van “Dit is te mooi om waar te zijn”.
  Uiteindelijk dacht ik bij mijzelf “Ik wil dit toch proberen en een kans geven” en in mijn zoektocht naar een geschikte
  therapeut ben ik dan bij Lisette uitgekomen en heb vrij snel een afspraak kunnen maken.
  Ik heb dan 3 Quantum Touch sessies ondergaan via Lisette.
  De eerste op 17 januari, de tweede op 24 januari en de derde (en ook laatste) op 3 februari.
  De eerste dagen na deze behandelingen was het wel telkens zo dat ik meer pijn en ongemak had, maar daarna werd de pijn minder
  en kreeg ik ook tintelingen in mijn been die positief aanvoelden en ook gevoelens van een aangename warmte.
  Ook had ik regelmatig het gevoel dat er zacht over mijn been werd gestreeld wat soms wel wat raar aanvoelde.
  Uiteraard gaf dit mij ook mentaal een zeer goed gevoel omdat ik nu zeker wist dat er iets gebeurde in mijn lichaam waardoor
  het genezingsproces snel op gang kwam en zeker na de laatste behandeling kwam dit proces in een echte stroomversnelling.
  Sinds vorige week kan ik terug normaal stappen, terug huishoudelijke taken verrichten en ik ben volledig vrij van pijn.
  Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat mijn situatie – dankzij deze ingrijpende therapie – ten goede is gekeerd en dit op zeer korte tijd.
  Ik wens Lisette dan ook hartelijk te danken dat ze mij hierbij geholpen heeft.
  Zij is voor mij echt de spreekwoordelijke “Reddende engel” geweest.
  Lisette is een warm en zeer empathisch iemand, een persoon waarbij je je dadelijk op het gemak voelt en die echt vanuit haar
  hart wil helpen.
  Voor degenen die fysiek ongemak hebben en het niet meer zien zitten hoop ik dat mijn ervaringen met deze krachtige therapie
  al hun twijfels (zoals ik ook in het begin had ondanks de positieve literatuur hierover) wegnemen en Quantum Touch een kans willen geven
  in hun zoektocht naar verlichting en genezing.
  Het kan zeker geen kwaad om deze therapie uit te proberen.
  Namasté, Jaak.

  Antwoord
 4. Stephanie Jacobs

  Toevallig was Lisette aanwezig toen ik een migraine aanval kreeg, op een optreden. Na de voor mij onbekende quantum touch therapie heb ik alsnog kunnen meezingen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben meestal uren knock-out. Wat een ervaring! De pijn was nog aanwezig maar op de achtergrond en mijn uitvalsverschijnselen waren weg. Bedankt Lisette!

  Antwoord
 5. Reena

  Vrij recent mocht ik voor de eerste keer kennis met je maken en met jouw praktijk. Ik kwam hier bij uit via een cadeaubon die ik mocht ontvangen. Ik boekte voetreflexologie, met aansluitend een sauna. De ruimte waar je je behandelingen uitvoert is mooi en warm ingekleed waardoor je snel op je gemak bent. De voetreflexologie deed deugd, alsook de heerlijke sauna achteraf. Een geslaagde combinatie! Lisette, je bent een heel lieve en zachte vrouw. Ik vond het een aangename kennismaking en ervaring. Dank je wel. Namasté, Reena.

  Antwoord
 6. Kristine Verhelst

  Paar weken geleden een soulkey therapie gedaan.Eerst dacht ik van hier komt niets,dit gaat niets worden.
  Plots was ik in het huis van mijn grootouders,tot in detail zag ik alles terug, alsook mijn bomma en Peter die aan hun Leuvense stoof zaten.Dat gaf me een heel warm gevoel dat me erg emotioneerde.Toen verscheen mijn papa,die bemoedigend toesprak en me bevestigde dat ik goed bezig ben.
  Daarna verscheen mijn nonkel Theo……ik zag hem als jongere man en mezelf als kleuter bij hem op de schoot.Al deze mensen zijn minstens 10 j en langer overleden.Allen hele warme mensen die enorm konden genieten van de eenvoudige dingen in het leven.
  Ik besefte dat het daar om draait in het leven…..warmte en eenvoud.
  Dan kwam ineens mijn kleindochtertje tevoorschijn……ik voelde dat ik met haar een speciale connectie heb/had.Ineens verschenen er 2 kindjes 5 /6 jaar in hele oude klederdracht……hand in hand,al lachend aan het opgaan in elkaar.Ik had het gevoel dat wij lang geleden zusjes zijn geweest.
  Zij kwam nu met de boodschap om mijn innerlijke kind meer naar boven te halen alsook dat zij hier nu in mijn leven is zodat ik haar kan ondersteunen in haar gevoelig zijn.
  Er volgden nog verschillende ervaringen hierna…….mijn doel wat ik hier nu loop te doen,werd me heel duidelijk alsook waar ik mijn rijkdom uit moet halen.
  Het volledige verloop is te lang om te beschrijven maar het was zo een intense ervaring die me mijn hele leven zal bijblijven.Een aanrader om eens mee te maken.

  Antwoord
 7. Els C

  Het positief omkeren van mijn onderbewustzijn door de kracht van positieve gedachten en affirmaties zijn tools geworden om vooruit te geraken.
  De rust na de meditaties en de energie na het zingen van mantra’s zijn helend.
  Genoten van een healing, een bijzondere ervaring!!
  Ook genoten van meerdere voetmassages (voetreflexologie).
  Bedankt Lisette voor je inzichten, inspiratie en geduld!!
  Ik ben enorm dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!
  Je bent een lieve, warme persoonlijkheid waarbij ik me destijds meteen op mijn gemak voelde.
  Dank je wel!
  Els

  Antwoord
 8. Tanja Vanecht

  Gisteren een Soulkeysessie mogen ontvangen bij Lisette. Lisette is een prachtige en warme vrouw en zo was de ontvangst en sessie ook. Ik had geen verwachtingen bij de sessie en heb me laten verrassen wat er op me afkwam. De reis was zo mooi en ontroerend, heeft enorm veel losgemaakt, maar heeft me echt deugd gedaan. Na de sessie hebben we doorgenomen wat er gebeurd en gezegd geweest is. Lisette heeft me ook de nodige tools meegegeven voor de toekomst. Dank je wel voor deze mooie ervaring, ben heel dankbaar, dikke knuf

  Antwoord
 9. Lut Van Caekenberghe

  Bij deze wens ik je nogmaals een dikke dankknuffel te geven voor het zeillicht dat je mij hebt gegeven … een superwereld is voor mij open gegaan … lieve groet lut

  Antwoord
 10. Inge Ceyssens

  Begin dit jaar voelde ik me niet meer mezelf. Ik die altijd heel positief in het leven stond was er niet meer. Ik reageerde bitsig en kort en kon niets verdragen. Ben zelfs een maand thuis geweest en kreeg supplementen. Maar dat was niet voldoende. Dus heb ik Lisette gecontacteerd dat ik hulp nodig had. En die heeft ze me gegeven. Na de eerste afspraak ben ik ijverig aan het werk gegaan. Ze gaf me andere inzichten en de tools die ik nodig had om terug mijn positieve en vrolijke “ik” te worden. Na 4 sessies kan ik zeggen dat ik echt gelukkig ben en geleerd heb hoe ik zelf hieraan kan blijven werken. Wat kan het leven toch mooi zijn zeker met mensen als Lisette erin. Dankjewel Lisette x
  Lieve groetjes Inge

  Antwoord
 11. Patrick

  Lieve lisette,
  bedankt dat je me geholpen hebt. Ik dwaalde al 12 jaar met een enorm schuldgevoel, ben naar psychologen geweest en volgde al 2 jaar maandelijks therapie. Soms voelde ik me beter maar na een paar dagen kwam het steeds terug. Ik voelde me slecht! Nu na 3 sessies ben ik gewoon terug gelukkig en kan ik volop van het leven genieten dank zij jou. Ik ben er nog niet helemaal maar het voelt wel goed en ben er zeker van dat ik er terug voor de volle 100% voor kan gaan. Ik ben er zeker van dat Lisette mij supergoed geholpen heeft. Het voelt deze keer gewoon “goed” nu, na 12 jaar, kan ik over de situatie praten zonder tranen te laten !

  Lisette van uit mijn hart DANK JE WEL !!!!

  Antwoord
 12. Verheyen Mariette

  Dank zij de coaching van Lisette ben ik erin geslaagd op korte tijd mijn leven een ‘positieve imput’ te geven.
  Elke dag ontdek ik nieuwe dingen die ik bewust mag ervaren dank zij de affirmaties. Aanvankelijk merkte ik subtiele veranderingen in mijn gedachtenpatroon: ik kon genieten van wie ik ben; ik leerde mezelf beter kennen; ik leerde mezelf waarderen en liefhebben.
  Sinds vannacht is daar nog iets héél bijzonder bijgekomen. Het is zo dat ik praktisch elke nacht wakker wordt en dan begin te piekeren tot de vroege ochtend.
  Dat is nu verleden tijd: ik betrapte mij erop dat ik niet lag te piekeren; dat ik héél ontspannen kon genieten van wat ik vandaag nog wou doen!
  Een ongelooflijke ervaring!
  Dank je wel, Lisette, voor je begeleiding.

  Antwoord
 13. Kristien

  Soulkey therapy was voor mij een van de mooiste ervaringen uit mijn leven.
  Veel levenservaringen en problemen waar ik regelmatig tegenaan botste werden plots logisch. Ook kreeg ik veel info die me het leven makkelijker maakt. Ik had ook het geluk dat we een “kind”-trauma dat me jaren in de weg stond konden oplossen. Het mooiste was het contact met mijn overleden tante en oma en de boodschap die ze mij gaven. Soulkey was een heel aangename ervaring. Lisette is een hele lieve, aangename dame die me onmiddellijk thuis liet voelen.

  Ik zal Lisette voor de rest van mijn leven dankbaar zijn voor deze ervaring en haar zeker nog opnieuw opzoeken.

  Antwoord
 14. Linda

  Lieve jij die dit leest,
  Een tijdje geleden voelde ik me echt niet goed. Ik weet niet precies hoe k het moet benoemen,verloren,niet gegrond,zoekend naar …..?
  Ik ging naar onze lieve Lisette.
  Na een warm onthaal gingen we een diepgaand gesprek aan, tranen vloeiden, emoties kwamen naar boven , kortom alles wat gebeurd als je u niet goed voelt.
  Toen kreeg ik de vraag van Lisette wat ik er van zou vinden om samen met haar te werken aan een individueel traject “ ik leef mijn leven nu “
  Wat is dat vroeg k me natuurlijk af ?
  Wel, ik werd gevraagd mits goede uitleg om mijn eigen verhaal te gaan schrijven wat mijn koers positief zou gaan veranderen.
  Oké , moeizaam begon ik uit te schrijven hoe ik mezelf zou zien…..en keek uit naar de tweede sessie.
  Voorzichtig leg ik bij de tweede sessie mijn verhaal neer want dan weet je niet of het goed geschreven is en of het wel goed is.
  Er bestaat geen slecht stelt Lisette me ommiddelijk gerust en het is de bedoeling dat we dit verhaal samen krachtig gaan maken!
  Regel per regel word samen doorgenomen en krachtig gemaakt en helemaal op toepassing van mij.
  Weken zal k dagelijks dit verhaal lezen is de opdracht en ik doe dit ook!
  In het begin lees je het , aandachtig natuurlijk en vastberaden maar nietsvermoedend tot……..je na enige tijd er zo bewust van wordt wat het met je doet!
  Hey wat sta ik nu veel steviger en krachtiger , wat gebeurd er met me ? En ooo wat voelt dit supergoed!
  Je voelt de kracht van je eigen verhaal, daar waar ik een slaapmiddel nodig had is op 1 week tijd naar 1/4 de gegaan en de dingen waar k naar tegenop keek kleuren nu weer mijn dag🤣🤣🤣
  Het is gewoon voelbaar in alles !
  Bij de laatste sessie kon k mijn geluk niet op dit aan jou te kunnen vertellen Lisette hoe ik dit ervaren mag dankzij jou !
  Er volgde nog een healing en deze maakte het traject gewoon af!
  Ik wilde dit zo graag met jullie delen omdat het mijn leven zo liefdevol heeft veranderd en het echt een aanrader is !
  En jou lieve Lisette? Jou wil ik duizend maal bedanken voor deze mooie ervaring!❤️❤️❤️
  Een sterkere , krachtiger en levenslustigere Linda
  Zoveel respect en liefde voor jou lisette!

  Antwoord
 15. Ria tutelaars

  Deze week bij lisette een soulkey therapie laten doen.
  Een heel mooie ervaring en absoluut een aanrader.
  Heel speciaal.
  Lisette is zo’n hartverwarmende en lieve vrouw.
  Ben zo blij met haar.
  Dikke knuffel voor jou lieve lisette
  Ria

  Antwoord
 16. Verheyen Mariette

  Mijn eerste kennismaking met voetreflexologie was iets heel bijzonder. Ik zal nooit vergeten hoe jij mij inzicht gaf in mijn problemen en hoe ik die zou kunnen oplossen. Dank je wel hiervoor.
  Jij bent een ‘SUPER’ coach.! Ik ga zeker nog gebruik maken van jou talent.

  Antwoord
 17. Esther

  Lieve Lisette, je hebt me heel goed geholpen in een moeilijke periode dit jaar.
  Op vlak van voeding, emoties, energie, lichamelijke ongemakken en spanningen en inzichten in mezelf.
  Dit deed je door fijne gesprekken, goede vragen te stellen, polariteitsmeting, voetreflexologie, healing en een zalige ontspannende massage.
  Ik voel me nu veel sterker en meer in balans. En je gaf me een fijne basis om mee verder te kunnen.
  Dankjewel!! Ik wil het nu graag een tijdje alleen kunnen maar wil zeker in de toekomst graag nog eens langs komen.

  Antwoord
 18. Linda van der Elst

  Lieve lisette,
  Ik kwam bij jou om een cadeaubon op te halen voor een vriendin en we raakte aan de praat. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik ook voor mezelf bij jou moest zijn en maakte een afspraak.
  Geen idee waarvoor maar ik wist gewoon dat het goed was.

  Voor mij was het een heling, ik was zo uit balans. Wat heb jij een fantastische gave. Mijn Yin was veelste hoog maar door you therapie en voedingsadvies kwam de evenwicht weer terug. Ik voel me fantastisch.

  Ik ga het nu zelf proberen met in mijn achterhoofd dat ik altijd weer bij je terug mag komen

  Dank je wel, groetjes Linda

  Antwoord
 19. Selvi

  Lieve Lisette,

  Via één van mijn vier soulmates kwam ik bij jou terecht. We zijn samen op pad gegaan om meer balans in mijn leven te krijgen via voeding, via helingen, voetreflexologie, een Soulkey-sessie en jouw meditaties via Zoom. 
  Eén voor één zijn het prachtige, warme en wondermooie momenten waarvoor ik érg dankbaar ben. Je neemt de tijd voor de persoon die voor je zit, wat érg wordt geapprecieerd en gewaardeerd. Er is veel wederzijds respect aanwezig in de sessies, wat we beiden belangrijk vinden.

  Als we een sessie hadden, was ik al aan het aftellen en werd ik als een magneetje naar jou toe gezogen. Wat een sterke aantrekkingskracht!
  De sessies bij jou zijn vertederend, oprecht, uniek, subliem, warm, diepgaand, intens en helend. Direct voelde ik élke keer opnieuw mooie resultaten. Écht op het moment zelf al. Dat geeft een érg fijn gevoel. Iets wat ik warm koester om verder door te groeien als persoon.

  Wat een schitterende ervaringen, élke keer opnieuw! Vooral de Soulkey-sessie was voor mij adembenemend mooi! Zielsgewijs in contact komen met mijn Indische ouders, soulmate, beide tweelingzielen, een gids, een jong meisje als Engeltje, mijn eigen spiegelbeeld als tweeling en terug gaan naar vorige levens. Wow!!!Ongelooflijk!  Ben nog steeds sprakeloos!  Een prachtige ervaring die me zeer veel mooie inzichten gebracht heeft, waardoor ik veel blokkades, trauma’s, issues, karma heb kunnen loslaten wat er al jarenlang zat.
  Ook kreeg ik via de Soulkey-sessie antwoorden in verband met mijn zielsmissie in het telepathisch communiceren met mens en dier, wat me meer inzichten geeft in mijn talenten en gaven om deze verder te ontwikkelen en manifesteren. Iets wat ik volledig in licht en liefde omarm! Ik ben bijzonder dankbaar hiervoor! 

  Lisette, wat een schitterende dame ben jij vanbinnen en vanbuiten met mooie talenten en gaven. Het is wondermooi hoe jij jouw zielsmissie volbrengt om op pad te gaan samen met andere zielen.
  Mijn overvloedige dankbaarheid voor deze mooie ervaringen is zo groot, dat ik in mijn omgeving bij vrienden en vriendinnen al meermaals reclame voor jou heb gemaakt, zelfs in de medische wereld.
  Hopelijk vinden er veel mensen de weg naar jou om samen op pad te gaan, om in balans te komen, om in hun kern te komen én zielsgewijs mooie ervaringen te beleven samen met jou. Ik wens het alvast iedereen van harte toe!

  Je doet het schitterend, lieve Lisette! Ben trots op jou!

  Ik ben een gelukkige vrouw, weer het zonnetje in huis als vroeger, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben! Mede dankzij de meerdere wedergeboortes. Wat een énorme transformatie!

  Ik ben een fiere, trotse, blije, gelukkige, dankbare vrouw dat we op elkaars pad zijn gekomen en dat ik jou meermaals mag ontmoeten.
  Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst nog vaker ontmoeten, dat zou ik érg fijn vinden. Je hebt een warm plekje in mijn hart. ❤

  Lieve mensen, de praktijk “Leven in Evenwicht” is dé plaats om te Zijn. Een absolute aanrader die zéker voor herhaling vatbaar is!

  Voor mij ben je een vriendin voor het leven. ❤

  Een liefdevolle en warme groet met een stevige dikke knuffel,
  Selvi
  XxX

  Antwoord
 20. Deseure Dominique

  Wat mij diep raakt blijft meestal diep op slot in mijn hart zitten.
  Wel Lisette,jij bent zo iemand en ook alles van jouw zijn is mij heel dierbaar..
  Wat mij diep raakt heb ik geen woorden voor en ,toch voel ik het des te meer.
  Weet dat ik mij heel dankbaar voel naar jou toe.
  Misschien heb jij wel magneetjes in jouw lichaam zitten die mensen gevoelsmatig aantrekt.
  Zoooo immens blij dat ik jou heb leren kennen.
  Je hebt een andere maar bijzonder mooie manier van aanpakken.
  Doe gewoon stille voort met jouw mooie taak hier op jouw reis.
  Je krijgt van mij een staande ovatie
  Alle liefs
  Dominique

  Antwoord
 21. Sophie

  Lieve Lisette, ik wil je bedanken voor de wondermooie ervaring van afgelopen vrijdag 7 mei. Ik was heel benieuwd naar de Soul key therapy, en ben er met open mind aan begonnen met jou. Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik het zo intens zou ervaren. Dankzij jouw begeleiding kon ik me ontspannen en begeven naar een andere state of mind. Hierin kon ik me bewegen als een pure ziel, niet als mijn lichaam. Dat zorgde voor mooie en helende ontmoetingen met overleden dierbaren. Ik kon ze niet alleen zien, ik kon hun persoonlijke energie ook voelen. Heel bijzonder, en een prachtige ervaring. Ook op het einde van de reis, waarin we op zoek gingen naar mijn zielsmissie, kreeg ik een prachtig beeld en kon ik als ware de energie van de toekomst voelen. Het heeft me rust gebracht, maar ook opgeladen en gemotiveerd. Dankjewel lieve Lisette, blijf vooral doen wat je doet en ik kom zeker nog eens bij je terug!!
  Veel liefs, Sophie x

  Antwoord
 22. Ivonna Nieuwlandt

  In engelen geloofde ik dankzij mijn katholieke opvoeding, omringd door nonnen, priesters zowel tijdens de internaatsjaren als in de eigen familie. Afgezworen toen ik mijn weg vond bij het Vrijzinnig Humanisme.
  Edoch… verscheen er plots een aardse engel op mijn pad, jullie hier kennen haar al langer. Nooit eerder zo’n mooie, zuivere, warme, lieve ziel gesproken, ontmoet al is het dan virtueel.
  In eerste instantie was ik vooral ‘erg benieuwd, verwachte weinig…’ Tijdens de eerste meditatie was ik ‘half aan- afwezig… kende nog geen chakra’s.
  De warme, lieflijke, duidelijke stem, uitleg – eigen aan Lisette – verrichten wonderen, letterlijk. Week na week telde ik de dagen af, de dag zélf telde ik de uren, verblijd, laaiend enthousiast. Een compleet nieuwe wereld opende zich : steeds rustiger en rustiger werd ik, iets wat compleet nieuw voor me was. Lieve, mooie Lisette met je gouden stem, je warme hart, je verruimde mijn denken, mijn inzichten, mijn totale Zijn. Deelnemen aan jouw meditaties schenken me de broodnodige rust, vorige donderdagavond viel ik haast onmiddellijk in slaap… ik, welke al ettelijke jaren slaapmedicatie neem…
  Je bent niet énkel zélf betoverend mooi zowel innerlijk als uiterlijk mààr jouw toverkracht laat ons niet onberoerd. Je maakt van mij, een woelwater, een rustiger mens welke zich nu begeeft in rustig, kabbelende beekjes.
  Onvoorstelbaar véél dank blijf ik jou verschuldigd, zo lang ik leef. Blijf ‘alsjeblief’ tijd en ruimte vinden om, nà COVID-19, online verder te werken… Vlaams Brabant en Limburg liggen wat té ver uit elkaar…
  Nog vijf nachten te slapen om dan de uren te tellen… gelukkig is er sociale media waar we jou kunnen lezen ; prachtige teksten, dito foto’s. Bedankt, mooi,fantastisch lief Mens dat je bent. Men kan niet anders da ‘van jou houden.’ Alle liefs van Ivonna❤️🌹🙏🏽

  Antwoord
 23. Francis Janssen-Ubben

  Lieve Lisette, ik wil je bedanken voor de ongelooflijk mooie meditaties, telkens weer. Gemakkelijk te visualiseren. Ze zijn ontzettend liefdevol en zacht. Je hebt een warme en rustgevende stem. Een weldadige douche voor je (spirituele) lichaam en geest. De nadruk ligt op de liefde voor jezelf als mens. Brengt hele goede inzichten. Ook het persoonlijke stukje na afloop, met de kaartjes en nabespreking, voor de corona live en nu online is erg bijzonder en mooi.
  Ook nog bedankt voor je coaching vorige week, dat het zo snel kon. Was heel erg fijn en gaf me het juiste zetje in de goede richting. Zie uit naar meerdere coachings en de Soul Key over een tijdje. Mijn dank is groot!

  Antwoord
 24. Olaf

  Via een Social Deal-bon kwam ik hier terecht voor een voetreflexologiebehandeling. Niettegenstaande de uiterste geldigheidsdatum van de bon reeds lang voorbij was door de eerste corona-lockdown mocht ik toch nog komen, mooi!
  Je wordt op een zeer rustgevende en vriendelijke manier ontvangen en behandeld.
  Na enkele ogenblikken mijn voeten te hebben bekeken en gevoeld vertelde Lisette mij dingen over mezelf die klopten, hoewel ze me nog nooit ontmoet had, opmerkelijk vond ik dat.
  De behandeling zelf was zalig en weldoend en werd met respect voor de covid 19-veiligheidsregels uitgevoerd.
  Aan te raden voor iedereen die buiten een relaxerende voetmassage ook een rustig gesprek kan waarderen.

  Antwoord
 25. Chris

  Lieve Lisette, ik ben ontzettend dankbaar voor de Soul Key sessie van verleden week. Het is een wonderlijke reis geweest door vorige levens. Ik heb antwoorden en inzichten ontvangen. Ik heb mijn sterrenfamilie ontmoet en wat was dat een ontroerend weerzien…Het is alsof ik nu naar de omstandigheden in mijn leven kan kijken door de ogen van de ziel. Ik voel me meer in balans ook in uitdagende situaties. De deur naar mijn heldervoelendheid is terug open. Ik krijg veel signalen en tekenen die mij leiden naar antwoorden op vragen die ik zelfs nog niet heb gesteld. Maar waarbij het thema wel van toepassing is op het huidige moment. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat evolueren en wat er nog allemaal gaat gebeuren.

  Antwoord
 26. Rit Peeraer

  Goeiemorgen lieve Lisette!
  Een gevoel van enorme dankbaarheid
  en liefde doorstroomt mijn gedachten en gevoelens… mijn hele zijn…zooo dankbaar voor wat ik gisteren bij jou mocht beleven!
  De mooie ontmoetingen …het liefdevol weerzien van mijn vader met onze blijvende innige verbondenheid… het weerzien van mijn zus, waarbij we zoveel konden loslaten en “ houden van “ ons blijvend verbindt…
  de speciale “ reis” waarbij min ziel volledig gedesoriënteerd was … vroeger met zelfs verlies van mijn gezin(?) in verbinding met mijn huidige desoriëntatie… mijn weg kwijt!Zoo gelukkig nu dat ik dit heb kunnen loslaten dankzij jou!
  Ik was gisteren heel moe… vlug in slaap gevallen en mogen genieten van een heerlijke nachtrust tot nu toe… vrij van desoriënterende dromen …kan mij zelfs geen droom herinneringen!
  Wat een hemels gevoel!
  Dank je… dank je… dank je… lieve licht!
  Bij de verwerking nu komen wel vele vragen… gevoelens en ervaringen die ik moeilijk te vatten zijn voor me!
  Hoop er met jou een gesprek voor te kunnen plannen…ook voor zoveel dat nu op mijn pad komt en verheldering vraagt.
  Ik kijk ook uit naar een volgende SoulKey sessie, waarbij ik misschien een nog diepere zielservaring beleef… was ik nu dikwijls op “ onderbewust niveau?”
  Geniet van je heerlijke meditatie vandaag, Lisette! Neem je me mee? Volgende life-meditatie op zaterdag
  hoop ik op een mogelijk plaatsje!
  Mijn dankbaarheid en liefde reikt verder dan woorden kunnen uitdrukken!
  Een hemels geschenk om jou telkens te mogen ontmoeten in liefdevolle verbinding!
  Ik zie jou graag!
  ❤️?? Namasté!… en tot vlug hopelijk!
  Een afspraak maken? ❤️

  Antwoord
 27. Marleen

  Lisette heeft me al vaak voor mijn nek – en schouderklachten met quantum touch behandeld. Hierdoor kan ik vaak weken zonder pijn en duizeligheid weer normaal functioneren en terug genieten van leuke dingen.
  Ze heeft me zelfs met quantum touch vanop afstand behandeld. Ik was toen op vakantie in Engeland en had heel veel last van draainissen en misselijkheid. Ongeveer 30 minuten na de behandeling waren alle ongemakken weg en kon ik verder genieten van mijn verlof.
  Ook had ik reeds 2 jaar last van glasvocht loslating in mijn linker oog, waardoor mijn zicht steeds verstoord werd door witte overbelichte strepen.
  Ik haalde dit probleem aan bij Lisette die er 2 maal met quantum touch op werkte. Na een paar weken waren de strepen volledig verdwenen en is mijn zicht terug volledig in orde.
  Lisette, ik kan je niet genoeg bedanken voor alle hulp en wijsheid die je me reeds gegeven hebt.

  Antwoord
 28. schoofs

  Ik mocht bij Lisette genieten van een ontspannende voetzoolrefloxologie behandeling!!
  Het was zalig en liep nadien echt wel op wolkjes!!

  Antwoord
 29. Hilde

  Ik heb bij Lisette soulkey therapie mogen ontvangen. Ik vond het een heel bijzondere ervaring ! Bij de intake kun je zelf aangeven welke dingen je graag wil ontdekken of waarom je met bepaalde vragen zit.
  Tijdens de soulkey zelf werd ik meegevoerd naar prachtige plekken en mocht contact maken met dierbaren. Het heeft voor mij toch heel wat inzicht gegeven en ik ben heel dankbaar dat ik dit heb kunnen meemaken.

  Antwoord
 30. veronique salah

  Hallo lisette,
  Dank u uw meditaties zijn fenomenaal
  Een zalig gevoel blijft blij
  Net als een bloem die zich opent in het licht van de zon en straalt verder dan ze ooit dromen kon
  Dit effect hebben uw meditaties bij mij
  Zeer dank u ?☺️❤️

  Antwoord
 31. Kathleen

  Ik voelde al een tijdje dat mijn lichaam niet in evenwicht was. Ik had namelijk last van mijn darmen en ik voelde mij emotioneel niet 100%.
  Na een verrijkend gesprek heeft Lisette bij mij een ying-yang Reading gedaan en voetreflexologie.
  Ik voelde mij werkelijk herboren, een heerlijk rustig gevoel. Ze heeft mij een info blad meegegeven met voedingsadvies over wat ik het best kan eten om terug helemaal in balans te komen en te blijven.
  Ik raad Lisette echt aan. Ze is vriendelijk en kan een situatie goed aanvoelen en hierbij het nodige aanreiken.

  Antwoord
 32. ML

  Dank je wel Lisette voor de fijne ervaringen en ontmoetingen tijdens mijn Soulkey therapy.
  Mooi om te ervaren , verrijkend en rustgevend. Fijne en fijngevoelige begeleiding van jou.

  Antwoord
 33. MV

  Onlangs mocht ik een SoulKey sessie ontvangen bij Lisette. Wanneer ik bij mezelf naga dan voel ik dat het terug in contact brengen met mijn zielenbewustzijn toch wel effect heeft gehad. Ik voel dat ik meer innerlijke rust heb gevonden. Wanneer er iets in mijn omgeving gebeurt dat ik liever “anders” zou zien dan kan ik makkelijker relativeren. Ik heb het inzicht gekregen dat ik eerst van mezelf dien te houden vooraleer ik onvoorwaardelijk kan liefhebben. Ik weet nu dat ik het waard ben om het goede te ontvangen en dat het geluk steeds in mij aanwezig is. Ik maak meer keuzes voor mezelf en voel dat mijn eigenwaarde hierdoor aansterkt. Ik kan het leven beter begrijpen door de inzichten en ontmoetingen die ik tijdens de sessie mocht ontvangen. Ik begrijp nu beter dan ooit dat mijn ziel koos voor bepaalde ervaringen en dat ik hieruit mocht leren om nu dichter bij mezelf te staan. Dankbaar voor deze ervaring.

  Antwoord
 34. Ine

  Een paar weken geleden mocht ik een Soulkey sessie ontvangen. Deze heeft mij geholpen om enkele dingen te plaatsen en bepaalde situaties beter te laten “zijn”. Het heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Voor mij een heerlijke ervaring.

  Antwoord
 35. Laura

  Lieve Lisette, twee weken geleden volgde ik de Soulkey bij jou. Een unieke ervaring! Wat mij het meeste trof was jouw behendigheid om dat wat onder de oppervlakte zit zichtbaar te maken. Je hielp me met het trauma rond het verlies van mijn baby twee jaar geleden. Ongeacht het zware rouwproces waar ik in zit, heb ik me lang niet meer zo opgewekt gevoeld. Heel speciaal vond ik het ook om mijn vooroudergroep op zielsniveau te kunnen bereiken en mij zo verbonden te voelen met hen. Tijdens de sessie kwam een vluchtig contact met engelen naar voren, en ik weet nu dat het volbrengen van mijn missie hiermee verband houdt. Ik sta mezelf tijd en ruimte toe om mijn zielsopdracht te achterhalen. De SoulKey sessie heeft een vuur aangewakkerd in mij. Ik dank je vanuit het diepste van mijn hart ❤️

  Antwoord
 36. Sabine Poelmans

  De SoulKey sessie was de reis van mijn leven.
  Ik heb gereisd naar Oosterse landen (zoals Indië en Turkije).
  Nu kan ik de link leggen naar mijn interesse naar boeddha’s en leuke, identieke oosterse (spirituele) hebbedingen.
  Dankbaar heb ik contact mogen maken met enkele dierbare overledenen die mijn rode levensdraad geopenbaard hebben.
  Een mooi en pittig werkpunt voor mijn toekomst en mijn cursussen die ik ga volgen.
  Dankzij de magische en juiste aanpak van Lisette, hebben we in korte tijd heel erg veel bereikt.
  Mijn dankbaarheid is groot, alles zindert nog na en helpt mij verder transformeren.

  Antwoord
 37. Hanneke Peeters

  Enkele weken geleden mocht ik ervaren wat SoulKey therapie inhoudt. Ik was er niet mee bekend maar ben nu enorm onder de indruk. Het is bijna niet in woorden te vatten…
  In een voorafgaand gesprek mocht ik aangeven op welke vragen ik graag een antwoord wou, waar ik graag een oplossing voor zou vinden. Via een begeleide meditatie/hypnose werd ik eerst terug gebracht tot mijn ware ik -mijn essentie, een overweldigende ervaring! Zo werd ik begeleid om naar vroegere ervaringen terug te keren, contact te maken met mensen die een belangrijke rol spelen/hebben gespeeld in mijn leven en inzichten op te doen die echt een verschil maken.
  Nadien kon ik me alles goed herinneren maar de sessie waarvan ik vermoedde dat ze een uur duurde, had bijna drie uur geduurd. Hierdoor was voor mij heel duidelijk dat ik veel verder, dieper was geweest dan ik vermoedde.
  Vlak erna voelde ik me heel rustig, heel moe, maar ook enorm bevrijd. Het heeft niet alleen antwoorden geboden en zaken opgelost, het heeft me laten inzien dat er niks diende opgelost te worden, er was in essentie geen probleem. Wat ik graag wou kunnen loslaten, hoefde niet meer losgelaten te worden. Deze SoulKey-sessie heeft nog een hele tijd verder gewerkt en het effect ervan ervaar ik nog steeds. Zelfs enkele weken later kom ik nog tot nieuwe inzichten. Het was een enorm verrijkende ervaring! Dankjewel, tante Lisette!!

  Antwoord
 38. Anke Janssen

  Enkele weken geleden genoot ik bij Lisette een SoulKey sessie. Tijdens het voorgesprek werd mij duidelijk dat ik met enkele levensvragen zat waarop een antwoord welkom was.
  Op een zachte comfortabele manier werd ik in contact gebracht met het bewustzijn van mijn ziel. Ik kamp al sinds mijn geboorte met een visueel probleem waarbij het minder goed zien regelmatig onrust en angst creëert.
  Tijdens de sessie zijn we teruggegaan naar een situatie waarin deze angst haar oorsprong vond.
  Het gevoel om door de angst heen te gaan werkte heel bevrijdend.
  Nadien mocht ik op dit stukje heling krijgen wat voor een enorme transformatie zorgde.
  Sindsdien heb ik meer vertrouwen in mezelf.

  Ik stelde me al even de vraag waarom een dierbare overledene, destijds een bepaalde keuze maakte.
  Tijdens de sessie werd de persoon in kwestie uitgenodigd.

  Deze ontmoeting zorgde ervoor dat ik de situatie, waarbij ik energie verloor, op een andere manier kon bekijken.
  De verkregen inzichten waren verrassend. Ook kreeg ik meer inzichten betreffende het doel in mijn leven.

  Ik ben dankbaar dat ik voor deze bijzondere ervaring en voor de verkregen inzichten. Sinds de SoulKey sessie heb ik meer vertrouwen in mezelf, sta ik dichter bij mezelf en sta ik beter in contact met mijn innerlijke rust. Mijn dankbaarheid is groot. Anke

  Antwoord
 39. Ingrid Penders

  Lieve Lisette,
  dankzij jouw ongelooflijk groot geduld mocht ik naar verschillende vorige levens reizen tijdens een sessie SoulKey.
  Drie buitengewone mooie ervaringen waren dat. Heel intens was de ontmoeting met de spirit van het landschap zowel rondom Herefordshire als in Sussex, Engeland. Drie uur van elkander afgelegen, heb ik moeten opzoeken. Want ik ben hier nog nooit geweest!

  Daar kreeg ik onmiddellijk het gevoel van ‘thuiskomen’ Alsof ik daar 3000 jaar geleden geleefd had. De tranen liepen over mijn wangen. Mijn voorouders komen daar vandaan. Ik voelde en beleefde het zo. Deze plaatsen wil ik daarom ooit eens bezoeken. Ik heb er nog nooit iets specifieks over gelezen of gezien. Dat maakt het nog echter.
  Zeer dankbaar voor deze ervaring!
  Lieve groetjes, Ingrid.

  Antwoord
 40. Timothy

  Net een online telefoongesprek gehad met deze vrouw… wat een openbaring was me dat! Alsof je met een Engel praat… Na het gesprek had ik een warm gevoel in mijn buik!

  Het geeft me ineens een heel andere kijk op het leven en misschien blijft dat gevoel van geluk maar eventjes duren, het moment zelf pakken ze me niet meer af! Dank u wel Lisette! Timothy

  Antwoord
 41. christian van nieuland

  ik ben bij lisette geweest voor een chakra healing en nadien nogmaals voor voetreflex…

  wat een warme vrouw die haar job heel goed kent. beide behandelingen waren een zeer helende en verrijkende ervaring in een zeer aangenaam kader en omringd met een zeer mooie en warme liefdevolle energie… ik heb me nadien dagen super gevoeld… ik kom zeker terug. bedankt lisette en tot snel. chris

  Antwoord
 42. Romina

  Ik heb een chakrahealing gedaan en heb een zeer aangename ervaring gehad.
  Daarnaast ook nog een tof, diep gesprek gehad, waar ik nieuwe inzichten heb aan overgehouden. Het deed me deugd. Juist dat wat ik nodig had! De dagen nadien voelde ik alleen maar liefde in mij. Ik voel me super bedankt !!

  Antwoord
 43. Rita

  Bedankt voor de fijne meditatie,
  groetjes Rita

  Antwoord
 44. Paola Toto

  Begin april bood ik mijn diensten aan bij Social Deal. Tal van mooie recensies mocht ik in ontvangst nemen. Ik wil ze graag met jullie delen.
  16/05/2017 – Paola Toto
  heb er zeker van genoten zal dit ook aan mijn vriendinnen aanraden je komt zowieso tot rust bij deze zeer aangename persoon(lisette)
  16/05/2017 – Lieve Roex
  Zeker een aanrader!
  08/05/2017 – Nele Sak
  Zéker een aanrader! Zalige voetmassage gehad vandaag. Het doet me uren erna nog
  deugd. Ze heeft duidelijk veel cursussen gevolgd waardoor ze echt weet waarmee
  ze bezig is. Ze zei een aantal kenmerken van mij toen ze mijn voeten bekeek en
  die klopten allemaal.
  Ook fantastische prijs/kwaliteit.
  heel leuk en leerrijk gesprek ook nog gehad.
  dikke merci hiervoor Lisette!
  05/05/2017 – Rita Verspeek
  Ik heb nog nooit zo’n fijne Chakra Healing gehad, Lisette je bent een hele warme vrouw
  Ik denk dat dit veel mensen kan helpen
  Bedankt XXX
  26/04/2017 – Cindy Kelchtermans
  Alles is zeer goed en aangenaam verlopen, het was een zeer leuke beleving. Lisette
  weet waar ze mee bezig is en dit straalt ze ook uit.
  25/04/2017 – Wendy Peeters
  Ik heb chakra healing genoten. Het was een hele leuke ervaring. Een zeer aangename
  en bekwame gastvrouw. Ik heb veel uitleg en advies gekregen. Naderhand hebben
  we nog samen genoten van een heerlijk kopje thee met een gezellige babbel. Ik
  heb al een volgende afspraak ingeboekt voor een relaxatiemassage. Ben super
  tevreden.
  14/04/2017 – Winde Becks
  De Chakra healing bij lisette willems was allesomvattend.
  Deze ging dieper en meer tot de kern van mijn zijn dan dat ik ooit had durven
  hopen.
  Energetisch gaat alles stromen en blokkages worden zowel op
  energetisch/etherisch EN HIERDOOR OOK op fysiek en mentaal gebied weggewerkt.
  De integratie tussen hemel en aarde brengt alles in balans en laat alles terug
  laat stromen.
  Lisette is een geweldige bezorger van al deze lichtenergie
  Nogmaals bedankt lisette ik heb er enorm van genoten!
  08/04/2017 – Valerie Van Camp
  Al bij het eerste telefoongesprek voor mijn afspraak te maken had ik een goed
  gevoel over deze dame Dat werd alleen maar geaffirmeerd tijdens de behandeling
  Ik had gekozen voor de Voetreflexologie van 1u en het genieten van de eerste
  tot laatste minuut. Heel gezellige warme kamer en er lag zelfs een dekentje
  klaar moest ik het toch koud hebben
  Ik kreeg 2 bergkristallen in de hand en het
  zen-uurtje kon beginnen Mijn dag kon alvast niet meer stuk Ik raad het iedereen
  aan.

  Antwoord
 45. Herbert Schuyten

  Begin april bood ik mijn diensten aan bij Social Deal. Tal van mooie recensies mocht ik in
  ontvangst nemen. Ik wil ze graag met jullie delen.
  07/07/2017 – Herbert Schuyten
  Lisette is een bekwame en lieve dame met kennis van zaken na diverse diploma’s en
  getuigschriften behaald te hebben!
  05/07/2017 – Veerle Seynaeve
  Voetreflex-massage is heerlijk !Ik voel me zo rustig, vol energie en positieve vibes 🙂 Met dan
  aan de lieve Lisette Willems. Een absolute aanrader
  01/07/2017 – Leo Simons
  Het was een aparte aangename ervaring. Lisette is een vriendelijke vrouw die haar vak kent
  Zeker aan te raden.
  28/06/2017 – Rita Vandebroek
  Het was zalig. Ik heb er van genoten en ben helemaal tot rust gekomen. Bedankt
  hiervoor, Lisette.
  20/06/2017 – Christina Van Asten
  Ik vond het zeer aangenaam. Heb genoten
  van de behandeling. Ook de ontvangst was
  prima. Een aanrader!!!!!
  14/06/2017 – Lieve Weltjens
  Zeer rustgevend en uren later voel je de rust nog steeds, fijn onthaal en leuke babbel bij een glaasje thee.
  13/06/2017 – Janssen Hans
  Best verrassend!
  top heel onderlegd 🙂
  13/06/2017 – Hildegard Cox
  Dankbaar voor de zeer uitgebreide sessie Voetreflexologie van Lisette, een échte
  aanrader! Ze is ook zo’n warme persoonlijkheid die liefdevol omgaat met je
  zodat je helemaal ontspannen terugkeert.
  30/05/2017 – Helga Bloemen
  Zalig, zo een voetreflexbehandeling 🙂
  21/05/2017 – Evi Bammens
  Heel wijze vrouw. Ik heb heel veel goede tips gekregen. Ik ga zeker terug.
  18/05/2017 – Eliane Gielen
  Een fijne, aangename ervaring.
  Via voetreflectie vertelt Lisette me over mijn karakter en enkele kleine
  kwaaltje. Het klopt volledig. Knap. Ik heb die nacht heel goed geslapen. Bedankt!

  Antwoord
 46. Nele S.

  Lisette, super hard bedankt voor de voetreflexmassage!
  ik voel het effect nog steeds en ik voelde de energie helemaal doorstromen. Ook de tips die je gaf tijdens de massage over zoveel verschillende zaken. Je bracht me op een uur zoveel levenswijsheid bij. Echt ik kan in geen woorden samenvatten hoeveel dit voor me betekent!

  Antwoord
 47. Rita

  Lisette,
  Bedankt voor je heerlijke chakra Healing, je wijze en warme woorden

  Rita XXX

  Antwoord
 48. Maaike

  Lisette, Ik kwam als een hoopje ellende, mijn gevoel volgend, bij Lisette terecht. Ik geloofde er niet in, maar dacht, ach wat heb ik te verliezen. We zijn er nog niet, maar wat en hoe ik mij voel na deze 2 behandelingen, is niet te omschrijven. Ik voel me beter, denk anders, trek positieve dingen aan, geloof in mezelf en bijna hou ik van mezelf :), maar ik weet dat het laatste ook zal komen. Terwijl dat iets is wat voor mij onmogelijk was, houden van mezelf :).

  Ik had nooit gedacht dat iemand me zo zou kunnen helpen. Ik had nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk raad zou opvolgen van iemand en het ook zo zou begrijpen. Ik ben enorm aan het groeien, niet normaal! Er zullen ook wat mindere periodes zijn, maar alles wat je zegt neem ik op als een spons en is allemaal zo duidelijk. Dus echt dankuwel! En ik raad het iedereen aan, want het helpt je echt in je eigen gelukkig voelen!
  X Maaike

  Antwoord
 49. Anita

  Op de Tobodag tijdens het valentijnsweekend, heb ik dankzij de engelen de juiste keuze kunnen maken om de therapeut uit te kiezen die op dat moment belangrijk was in mijn genezingsproces, de Quantum-touch behandeling die Lizette toepaste gaf verlichting in de trombose die ik heb, er stroomt meer energie door mijn lichaam, ik blijf nu herhaaldelijke keren in behandeling, daar ik het nodig vind me fysiek en emotioneel laten aan te sterken zodat ik weer verder kan in mijn eigen levenskracht;ook de meditatie om tot bij jezelf te komen, help me om de blokkades bij mezelf los te laten, ik heb er al heel veel uit geleerd, het is zo warm en aangenaam , wordt er stil van hoe mooi kan het leven zijn als we de liefde van de engelen van hier boven en hier op aarde toelaten, dank je wel Lizette!!!
  je zijt een wondermooie vrouw!!!

  Antwoord
 50. Anita

  al enkele jaren kampte ik met vermoeidheid en op termijn spier- en gewrichtspijnen. De vermoeidheid werd toegeschreven aan mijn drukke job, daarbij drie nogal drukke kinderen en een man die om medische redenen niet mobiel is. Ik at veel (rauwe) groenten en fruit, probeerde vlees te beperken, dronk maar liefst 2 liter water per dag. Kortom, ik ging ervan uit dat ik een gezond voedingspatroon had. Op een spirituele en gezondheidsbeurs had ik sterk het gevoel dat ik mijn Yin-yang balans moest laten uitmeten, iets wat ik eigenlijk al jaren wilde laten doen, maar waarvoor ik nooit de tijd had gemaakt of het initiatief had genomen. Op het moment dat ik Lisette daar ontmoette was ik ten einde raad, echt de uitputting nabij. Ik voelde me constant alsof ik in een soort roes leefde, alsof er wattenbolletjes in mijn hoofd zaten. Het soort gevoel dat je hebt als je een hoofdverkoudheid hebt. Bleek dat de balans extreem uitsloeg naar het Yinne… Onmiddellijk overschakelen op heel yang dieet was de boodschap. Na minder dan een week klaarde mijn hoofd al op, geen duizelig gevoel meer. Ik voelde me dag na dag beter worden, ik kreeg meer energie en kon zelfs terug twee à drie keer per week gaan joggen. Iets dat kort daarvoor ondenkbaar was. Na ongeveer anderhalve maand terug naar Lisette voor opvolging en ja hoor, yin-yang perfect in balans! Ik voelde het ook en kon terug verder aan de slag.
  Ik heb nog wel wat “issues” op te lossen, oude patronen te doorbreken en emotionele bagage los te laten. Het is fijn om daarvoor ondersteuning te krijgen en om tijdens het praten tot inzichten te komen die er eerst niet waren! Bedankt Lisette!

  Antwoord
 51. Caroline Wevers

  Gisteravond woonde ik bij Lisette een lezing bij over quantum-touch en magneettherapie. Iedereen met een lichamelijk probleem kreeg een voorwerp op de pijnlijke plek. Daar ik veel problemen heb met mijn rechteroor en kaak kreeg ik een magneetplakker op deze plek. Anderhalf uur verder was de pijn minder. Omdat de pijn niet volledig weg was gaf Lisette mijn nog een kort moment quantum-touch.
  Tot mijn verbazing was de pijn verdwenen. Ook vandaag heb ik geen last. Geweldig.
  Lisette, nog eens bedankt.

  Antwoord
 52. Jo

  Ik was al ongeveer 10j darmpatiënt (colitis ulcerosa) toen ik op korte tijd ook last begon te krijgen van spierpijnen, vermoeidheid en gewrichtsontstekingen, vooral in de onderrug, nek, knieën en ellebogen. Na een jaar konden de specialisten nog steeds geen verbetering brengen en ik werd eerder maar wat van het kastje naar de muur gestuurd. De juiste oorzaak is nooit vastgesteld, waarschijnlijk was het een combinatie van de bijwerkingen van de medicatie die ik voor de colitis kreeg, veel werken en een voedingspatroon dat nog wat bijsturing nodig had. Met een gezonde voeding was ik wel sinds een aantal jaren bezig owv mijn darmprobleem, maar weten wat nu echt gezond is voor je en wat niet is toch niet zo eenvoudig als het op het eerste zicht lijkt. Dankzij mijn osteopaat en Lisette heb ik meer inzicht gekregen over hoe je je lichaam beter in balans kan krijgen mbv je voeding. Door mijn levensstijl en mijn voedingspatroon aan te passen heb ik al anderhalf jaar geen medicatie meer moeten nemen voor mijn colitis en begin ik stilaan controle te krijgen over mijn gewrichtskwaaltjes.Lisette, dankzij de inzichten die je me gegeven heeft en de verzachtende behandelingen in de moeilijkste periode heb ik eindelijk het gevoel dat ik verandering kan brengen in mijn situatie op een gezonde manier, heel erg bedankt!

  Antwoord
 53. Kathleen

  Ongelooflijk hoeveel effect voeding op je doen en laten heeft.
  Door bepaalde dingen wel of niet te eten kan je veel energie krijgen en kunnen
  verstoorde organen terug beter gaan werken.
  Dit wist ik voordien niet. Fijn dat ik het nu kan toepassen.

  Antwoord
 54. Cine Capron

  Yin en Yang symbol ken ik , meer niet . Ik was aangenaam verast met uitleg en zeker
  nu met het in evenwicht brengen van mijn physieke voertuig . Blokade , woede , agressie
  en 65 jaar zoektocht hebben me uiteindelijk naar Quantum touch geopend ! Zeg dat wel na mij eerste behandeling ben ik bewust geboren , hiermee wil ik zeggen , mezelf vergeven , mezelf ruimte geven , geheel zijn . Die eerste ontmoeting heb ik als spirituele genezing ervaren . Dank voor dat stukje weg die jij met me wilde bewandelen . Cine Capron .

  Antwoord
 55. Josianne

  Ik ben bij Lisette geweest omdat ik toch een aantal klachten had. Het ergste was mijn migraine. Ik had gemiddeld 2 weken per maand hevige migraine waar ik geen medicatie kon voor nemen. Neurologisch onderzoek wees niets uit en de neuroloog wilde mij preventief een pilletje laten nemen, mijn leven lang. Na een test bleek ik 75 procent yin te zijn. Dus voeding aanpassen was de boodschap. Na amper zes weken was mijn migraine drastisch vermindert en voelde ik ook duidelijk verschil in mijn lichaam nl verstoorde organen, rugpijn, cellulite , dit alles verminderde….Ook de healingen en quantum touch hebben goed geholpen. Zelfs mijn man, die zeer sceptisch is, heeft zich laten testen en het dieet meegevolgd toen hij bij mij de goede resultaten zag.We zijn nu 8 maanden verder en ik ben nog steeds vrij van men migraine. In al die tijd heb ik drie maal een kleine opstoot gehad en dat wijt ik dan aan verkeerde voeding.Lisette, bedankt en ik zal het zeker aanbevelen bij andere mensen.

  Antwoord
 56. carine

  Reeds enkele maanden kom ik geregeld bij Lisette.Eerst heeft ze met een voedingsadvies mijn Yin/Yang in evenwicht gebracht, waarbij ik me al een heel stuk beter voel. Daarna mocht ik enkele weken als proef een magneetketting dragen. Hiermee voel ik me veel beter (ik had vroeger vooral last van evenwichtsstoornissen, duizeligheid, …) Ik heb nu zelf een ketting gekocht, en draag deze steeds. Ik voel er mij veel beter bij !Bedankt Lisette 🙂

  Antwoord
 57. Ruud Pfundt

  Hallo Lisette. Afgelopen zondag heb je mij, op de spirituele beurs De Bron, een behandeling aan mijn voet gegeven. Ik had er redelijk wat pijn aan. Na je behandeling was ik volledig pijn vrij!!!Dat is tot nu toe (dinsdagmiddag) zo gebleven en daar ben ik héél erg blij mee. Dank je wel.

  Antwoord
 58. Een dankbare patiënt

  met woorden eigenlijk niet te beschrijvenEind vorig jaar zag ik het niet meer zitten. Mijn heel leven leek één puinhoop en het was alsof voor mij geen leven meer weggelegd lag. Door de vriendin van mijn vrouw kwam ik in contact met Lisette. Een goed half jaar ben ik op regelmatige basis bij haar geweest . Wat zij bereikt heeft is ongelooflijk. Ze bracht mijn lichaam weer in rust en evenwicht . Maar ook haar gesprekken waren meer dan belangrijk. Oh neen, ze praat niemand zomaar naar de mond maar zelfs de moeilijkste onderwerpen gaat ze niet uit de weg en brengt licht en verlichting. Bedankt Lisette om mij weer een grote waarde aan het leven te hebben gegeven. Uiteindelijk moet men het allemaal zelf doen maar zonder jou was het nooit zo gelukt. Weer plezier hebben aan het leven , weer evenwicht hebben in het leven en in het lichaam, weer licht zien ipv alleen maar duisternis. BEDANKT !!!

  Antwoord
 59. Christine

  Mijn dankbaarheid is ontzettend groot. Gedurende twee maanden was ik thuis – werkonbekwaam – omwille van totale uitgeputheid. Leeg hoofd, trillenden benen, moe , geen energie , geen wilskracht, hyperventilatie, op. O.a. stress en ‘geen tijd maken voor mezelf’ waren oorzaken. Ik wist dat ik verkeerd at hoewel het ‘gezonde voeding’ leek zoals rauwkost, weinig vlees, melk. Maar ik kon niet duiden wat ik verkeerd deed en waarom het dan verkeerd was voor mij. Lisette heeft me van de ene dag op de andere werkelijk omhoog getild dankzij haar voedingsadvies (in mijn geval Yang-dieet) en haar healing. Ik kan niet beschrijven hoe spectaculair anders ik me voel sinds de behandeling. Voeding aanpassen , de healing die ik heb mogen ontvangen , het vroeg opstaan, druyoga-oefeningen en meditatie maken dat ik sta waar ik nu sta. Een trotse vrouw die straalt en geniet van het leven! Dank u Lisette!

  Antwoord
 60. Rina Didden

  Wauw Lisette!
  Wat een pracht van een avond heb je ons geschonken! We mochten 22 leden van KVLV verwelkomen. Allen hebben met veel interesse geluisterd naar je o zo prachtige uitleg over yin- yang. Je was zo rustgevend en zo relax dat je dat zelfs op ons overbracht. Iedereen zonder uitzondering ging naar huis met een goed gevoel en dat dank zij jou! Je gaf op een rustige, aangename manier advies hoe we gezonder door het leven kunnen stappen.Je hebt ons een pracht van een avond bezorgd met heel veel goede tips en adviezen.
  Heel erg bedankt, Lisette!

  Antwoord
 61. Dorothy

  De warme relaxerende hot-stone massage was suuuuuper Lisette. Echt zaaaaalig, het heeft zeker deugd gedaan na een dag hard werken. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
  Nogmaals BEDANKT Lisette!

  Antwoord
 62. peggy

  Heel erg genoten van je relaxerende, warme, met liefde gegeven,… hot-stone-massage! een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar.
  Ook nog bedankt voor de ongelooflijke resultaten met het Yin-Yang dieet! Peggy

  Antwoord
 63. Marc M

  Sceptisch en met enige twijfel (“ongeloof”) maakte ik op advies van mijn vriendin een afspraak bij Lisette.
  Emotioneel helemaal uit evenwicht kreeg ik enkele healingen in combinatie met quantum-touch en magneettherapie.Na de eerste polariteitsmeting ( -80 Yin) kon ik door een goed voedingsadvies en de verschillende therapien van Lisette in enkele weken tijd mijn polariteit terugbrengen naar -10 Yin.Vooral het Yin-Yang voedingsadvies heeft me enorm beindrukt en vooral geholpen.Dit in combinatie met de vele praktische tips die Lisette me heeft gegeven helpen me om mijn dagdagelijkse emotionele problemen te overwinnen.Dankjewel Lisette!

  Antwoord
 64. Claudia K.

  Sinds een aantal maanden heb ik enorm last van mijn blaas.
  Na steeds uit te stellen ben ik eindelijk hulp gaan zoeken. Ik ben 2 weken geleden één keer bij Lisette geweest, zij heeft mij toen een healing gegeven en sindsdien gaat het super! Ik heb terug controle over mijn blaas. Ik ben heel tevreden en raad iedereen aan om welk probleem het ook gaat probeer het en ervaar zelf het verschil!

  Antwoord
 65. A.M. W.

  Geplaatst op 02/04/2011
  Lisette, in januari ben ik uitgegleden op het ijs en had mijn schouder gekwetst. De dokter gaf me een inspuiting in mijn schouder maar vermeldde dat mijn suikerspiegel hierdoor kon verhogen (ben diabetespatiënt). Het ging beter met mijn schouder maar ik zat met een gemiddelde suikerspiegel van 300 met hier en daar een piek van 400. Dit duurde een 6-tal weken. Ik voelde me vermoeid en echt ellendig. Ondertussen kreeg ik griep met een verkoudheid op de luchtwegen. Mijn hoest beterde niet en volgens de dokter moest mijn suikerspiegel omlaag om te herstellen van mijn verkoudheid. Ik maakte een afspraak bij Lisette. Zij deed een polariteitsmeeting en zei me dat ik behoorlijk uit balans was.
  Ik kreeg yang voedingsadvies en moest +/- 45 minuten op een massagetafel gaan liggen. Zij deed een quantum-touch behandeling op mijn verstoorde organen maar mijn longen en pancreas kregen het meeste aandacht. De dag na mijn behandeling moest ik bijna niet meer hoesten en was mijn suikerspiegel gedaald naar 173. Ongelofelijk, ik had zoveel energie dat ik terug netbal was gaan spelen. Ik al 7 weken niet meer gesport omwille van de pijn in mijn schouder en nadien omdat ik me zo moe en ellendig voelde na die spuit. 2 weken na mijn behandeling bij Lisette stond mijn suikerspiegel weer normaal. Bij mijn nacontrole was het duidelijk dat mijn lichaam terug sterker was geworden door het dieet dat ik volgde. Lisette, nogmaals bedankt voor de behandeling en het advies.

  Antwoord
 66. Margriet

  Geplaatst 31/03/2011

  Lisette, we hebben kunnen genieten van twee interessante avonden. Eén avond over: “voeding als medicijn” en een tweede over: “magneettherapie en quantum-touch”. Ik heb er niet enkel deugd aan gehad, het heeft me een andere kijk gegeven over “gezonde voeding” en wat dit kan betekenen. Jij hebt die avonden op een aangename en eenvoudige manier gebracht, waarvoor mijn dank! Ook dank om jouw interesse om mensen op weg te helpen om gezonder door het leven te gaan. Het is mogelijk! Jouw visie komt uit je persoonlijke ervaring en dat is volgens mijn normen de beste leer. Van mij uit… maak veel mensen warm over de zorg voor hun lichaam en geest. Succes! Bedankt, Margriet Aerden

  Antwoord
 67. Veerle

  Geplaatst op 14/03/2011

  Toen ik Lisette vier jaar geleden leerde kennen, was ik helemaal uit evenwicht en voelde ik me slap en moe. Door een polariteitsdieet, dat ik trouwens nog steeds trouw volg, voel ik me veel beter, veel minder moe en sta ik ook steviger in mijn schoenen. Ik lijd aan de ziekte van Chrohn en kan mijn gezondheid door de hulp van Lisette heel goed op peil houden. Enkele weken geleden had ik echter veel last van mijn darmen en Lisette heeft me met quantum-touch erg geholpen. Ik stapte bij haar naar buiten en voelde me al beter. Gedurende vijf dagen heb ik een compres met gebakken zout op mijn buik gelegd en ik voelde me weer prima. De echo in het ziekenhuis wees ook uit dat mijn darmen oké waren. Ik combineer de thearpieën van Lisette met de klassieke geneeskunde en dat werkt heel goed voor mij. Lisette heeft me ook nooit gezegd dat ik de klassieke geneeskunde niet mag volgen en dat apprecieer ik heel erg (je hoort wel eens andere dingen…). Naast haar succesvolle methodes en therapieën is Lisette ook eens nog een heel fijn mens!”

  Antwoord
 68. danny

  Geplaatst op 9/03/2011

  Ben dynamisch 50-tig plusser en had tot voor enige tijd nooit een noemswaardige lichamelijke klacht, doch geestelijk en al van heel jong gekweld, verborgen voor de omgeving mezelf daardoor minachtte, moelijk puberde en later vluchtte in keihard werken. Tot op zeker moment mijn lichaam zei “stop”. Dat schild rondom mij begon te breken en ik voelde me erg slecht. Op zoek naar hulp volgde ik enkele malen demo dagen die Lisette verzorge en stillaan groeide mijn vertrouwen om bij haar op consultatie te gaan want wie geeft nu graag zijn gekwetste ziel bloot. Emotioneel totaal uit evenwicht en patersknieën (werkonbekwaam). Een ernstig gesprek, jouw voedingsadvies en magnetische behandelingen, (healing + quantum-touch), zorgden bij mij voor een hele ommekeer waardoor ikzelf nu heel anders tegenover het leven aankijk, geregeld ga ik nu op nacontrole en heel je steeds die kleine ongemakken. Maar vooral die emotionele gesprekken helpen mij op weg de diepe wonden te genezen waardoor ik dan een beter mens kan zijn. Voor al je geduld en ijver Lisette, bedankt Lisette

  Antwoord
 69. Petra

  Geplaatst op 24/01/2011

  Hoi Lisette, toen ik de eerste keer bij je kwam, was ik helemaal uit evenwicht. Ik zat diep in de yang energie. Maar nu twee maanden later, ben ik in evenwicht. Soms waren er moeilijke perioden en wilde ik het opgeven. maar de drang om me goed te voelen was te sterk. Telkens als ik een behandling (healing) had gehad, voelde ik me super en het waren die momenten die ervoor zorgden dat ik door kon gaan. Daarvoor wilde ik je bedanken! Nu komt het volgende moeilijke hoofstuk en dat is voeding. Maar ik heb er vertrouwen in, dat dat ook wel in orde gaat komen. Dank u voor dat wat ge tot nu toe al gedaan hebt! Groetjes Petra

  Antwoord
 70. Alida

  Geplaatst op 9/01/2011

  Ik ben afgelopen week voor een behandeling bij Lisette geweest, het heeft me enorm deugd gedaan, op alle vlakken. Na een zware stressvolle periode heeft ze me volledig tot rust kunnen brengen met een healing. Ik kijk ernaar uit om terug te gaan voor een volgende behandeling. Hartelijk dank Lisette. Groetes, Alida

  Antwoord
 71. Marijke

  Geplaatst op 4/11/2010
  Vandaag ben ik bij Lisette geweest voor een relaxatiemassage. Het is net of ik vernieuwd ben, mijn gewrichten doen geen pijn meer en ik voel me echt goed. Het is alsof je terugkomt van een deugddoende vakantie. Een zalig gevoel! Lisette ziet me zeker nog terug en voor haar wil ik er nog even bij zeggen, dat het deugd heeft gedaan.
  BEDANKT!!!!!! Marijke

  Antwoord
 72. Aline Houben

  Geplaatst op 29/10/2010

  Ik ben 46 jaar en heb al 15 jaar MS. Mijn grootste klacht is vermoeidheid en de laatste jaren ook vervelende pijnen. Tegen vermoeidheid is er in de klassieke geneeskunde geen oplossing… en zo kwam ik bij Lisette terecht. Ze gaf me yin-yang voedingsadvies omdat ik redelijk uit evenwicht was! Ook deed ze een energiehealing .. We zijn nu een maand verder en ik kan allleen maar zeggen dat Lisette wonderen verricht met haar handen en met advies geven!!! De pijnen zijn zeker met de helft verminderd en ik heb veel meer energie… het “lome, zware” gevoel dat ik had alsof ik me de hele dag voortsleurde, heb ik niet meer. ‘s Avonds kan ik ook langer wakker blijven zonder me slecht te voelen… en overdag lukt alles niet iets vlotter dan anders. Na een opstoot deze zomer ben ik meer dan twee maanden thuis geweest en kreeg ik van de dokters advies om te stoppen met werken! En nu … na mijn behandeling bij Lisette werk ik nog steeds en kijk ik uit naar mijn volgende afsraak bij haar ….

  Antwoord
 73. Mieke

  Geplaatst op 19/10/2010

  De relaxatiemassage was suuuuuper Lisette!! Heb er enorm van genoten en nu nog steeds!! Ben blij dat mama naar die lezing bij u geweest is. Mieke

  Antwoord
 74. Bianca

  Geplaatst op 26/09/2010
  Quantum Touch!
  Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord, maar het is de meest effectieve alternatieve pijnbestrijding die ik ken! Lisette had me al enkele keren een healing gegeven, die werkelijk waar wonderen deed aan mijn nek, mijn schouders… noem maar op! Maar mijn knietjes wilden toch niet mee. Op dit moment hebben mijn knieën drie behandelingen gehad en WAAW! Ik was vergeten hoe het voelde om géén pijn te voelen, maar dankzij Lisette ken ik dit gevoel weer! Ik werd wakker na de avond van de eerste behandeling en ik wist niet wat er met me gebeurde! Emotioneel was dit ook een doorbraak, want opeens heb je weer hoop! Ik ben 3 X de trap op en afgelopen om zeker te zijn dat het niet een illusie was. En neen, het is niet iets van een paar dagen maar ik kan er gemakkelijk een maand tegenaan na een behandeling. En ja, al effectief vanaf behandelinng 1! Lisette, je bent een super vrouw met wonderhanden! Mensen met pijn, mensen zonder hoop; probeer het! Baat het niet, dan schaadt het niet! Bij mij werkt het in ieder geval en ik zal er zeker niet mee stoppen! Bianca

  Antwoord
 75. Mathieu Willems

  Geplaatst op 26/08/2010

  Lisette, nogmaals bedankt voor je behandeling. Onlangs had ik een verschot in mijn onderrug met pijn in de lies. Mijn rug stond krom, ik kon niet rechtop lopen. De dag na jouw quantum-touch behandeling was de pijn aanzienlijk verbeterd. Twee dagen na de behandeling was de pijn volledig weg. Bedankt, pa.

  Antwoord
 76. Anke

  Geplaatst op 23/08/2010
  Lisette, 2 jaar geleden voelde ik me letterlijk en figuurlijk “vast zitten”. Ik voelde me rusteloos en tegelijkertijd moe. Op een beurs kwam ik in contact met jou en kreeg ik yin-yang voedingsadvies. Ik leerde over de energie in voedingswaren en het effect ervan op lichaam en emoties. Dit inzicht en de regelmatige begeleiding hebben me enorm vooruit geholpen. Ik ga nu nog altijd op nacontrole en voel me veel opgewekter en ontspannen. Als er stress of rusteleloosheid opduikt, weet ik wat ik moet doen….. dankjewel Lisette!
  Na een paar voetreflexmassages voelden mijn benen veel lichter aan. Ik ben zo blij dat ik van die zware en gespannen benen verlost ben! Ik ben nogal een twijfelaar en dat zorgt voor innerlijke spanning en conflicten. Na een healing voel ik me echt “heel” . Lekker rustig, ontspannen, in balans en klaar om heldere beslissingen te nemen. Anke

  Antwoord
 77. Mariette Gysen

  Geplaatst op 22/02/2010
  Lisette, toen ik nog niet bij jou langs was geweest voelde ik mezelf heel slecht. Na de eerste meting heb ik een voedingsadvies gekregen en het was noodzakelijk om dat advies te volgen. 4 weken later voelde ik mezelf al een stuk beter. Op aanraden van u draag ik een magneet. Tot nu toe verloopt alles positief. Ik heb er zeker baat bij gehad om bij jou langs te komen.
  Vriendelijke groeten, Mariette Gysen

  Antwoord
 78. Tanja Maes

  geplaatst op 16/08/2010
  Hallo Lisette, hiermee laat ik u even weten dat ik na de healing geen medicatie meer heb genomen m.b.t. mijn allergie. De klachten zijn slechts in midere mate nog aanwezig. Ik heb af en toe nog eens een niestbui en soms een loopneus (vnl. ‘s morgens).
  Ik heb alleszins geen last meer van mijn kortademigheid! Heel hartelijk dank!! PS: veel succes nog met uw opleiding! Groetjes, Tanja Maes x

  Antwoord
 79. Mario L.

  Geplaatst op 15/08/2010
  Ik had al maanden last van mijn darmen en had een onregelmatige stoelgang.
  Dankzij de polariteitsmeting en het yin-yang voedingsadvies van Lisette ben ik nu verlost van mijn darmprobleem. Mario L.

  Antwoord
 80. VC Gerda

  Geplaatst op 15/08/2010
  “Hallo Lisette, wil je laten weten dat met de eerste healing de pijn in mijn schouder dadelijk weg was en ook niet meer is teruggekomen. Door het polariteitsdieet zijn de problemen met mijn darmen en blaas ook van de baan. Dank je wel hiervoor. Vriendelijke groetjes Van Cann Gerda”

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.